dobrý automat
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrý automat
K DSG spolehlivosti: mám aktuální info od jedné R36 hlídky - DSG má aktuálně najeto něco málo přes 400t km a bez závady.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ty kráso, to maj takové nájezdy??
Tak je otázka jestli DSG neni citlivější na servis než HDM
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
náročnost a cena servisu není až tak velký problém když se to auto koupí, s tím je potřeba počítat, ale horší je koupit servisně náročný automat po někom, kdo na něm za celou dobu ani nenechal vyměnit olej ... prostě by to chtělo spíše "blbuvzdorný" automat, který je dost dobrý na to, aby přežil předchozího majitele a při pravidelném servisu bude sloužit dál ...
jinak DSG by nebylo špatné, ale mám trochu obavu ať se z toho nestane kasička ...
mimochodem máte někdo delší zkušenosti s automatem od Hondy - Hondamatic - měnič pro příjemný rozjezd a pak spolehlivější spojky místo lamelM
jinak DSG by nebylo špatné, ale mám trochu obavu ať se z toho nestane kasička ...
mimochodem máte někdo delší zkušenosti s automatem od Hondy - Hondamatic - měnič pro příjemný rozjezd a pak spolehlivější spojky místo lamelM
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
na jare jsem mesic jezdil ve Focusu 2,0i s HDM. z meho pohledu tragicka kombinace, ktera uplne zabila vyborny motor, na druhou stranu to radilo docela dobre, jezdilo to za 8. muzu doporucit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: focus které generace? II?
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
jj, druha generace, auto z pujcovny, najeto asi 130t a prevodovka nevykazovala, na rozdil od jinych mechanickych casti, zadny problem.
co jsem se nasledne dival, tak u nas se to asi neprodavalo, ale videl jsem jeden americky sedan. nedokazu ale rict, nakolik se toho bat.
co jsem se nasledne dival, tak u nas se to asi neprodavalo, ale videl jsem jeden americky sedan. nedokazu ale rict, nakolik se toho bat.
Autoforum.cz
to, že se to u nás neprodávalo takový problém nebude, pokud se to prodávalo alespoň v DE ... kouknu na mobile
jinak toho amerického bych se trochu bál, protože když se něco pos*re tak to chci nechat v klidu opravit a ne ještě před tím 14 dní hledat na Ebay dily a pak doufat, že to z USA v klidu dojde ...
jinak toho amerického bych se trochu bál, protože když se něco pos*re tak to chci nechat v klidu opravit a ne ještě před tím 14 dní hledat na Ebay dily a pak doufat, že to z USA v klidu dojde ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To nevykazovalo ani to DSG v R36 s 3,5x větším nájezdem... Ale jak jsem tady četl, tak se to sere a má to drahý servismmira píše:prevodovka nevykazovala zadny problem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time