Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
to jsem ještě nezkoušelkubeek píše:a nezataca?Alex.. píše: ty hele normálně, dopředu, dozadu
I tovéhle perly se člověk dočte u konkurence....
(vytrženo z testu nové A6 BiTDi 230kW)Pro jistotu si stahuji okno a zkontroluji zrcátka, jestli mi na nárazníku nevisí nějaká „amerika“. Ale ne, to jen zvukové naladění 3.0 Bi-TDI připomíná benzinové osmiválce. Na mou duši…
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neviem co je na tom pravdy ale pocul som to uz od viac ludi ze to ma zvuk lepsi ako 3.0 TFSI (vo vyfukoch je nejaka specialna klapka pre rezim S).
quasi: ano, je tam upraveny vyfuk tak, ze to vydava velmi zajimavy zvuk vlastni zminenym "amerikam". Pavroch se tomu mozna smeje, ale jen to zase ukazuje, ze nekteri neresi realitu a smeji se jen vlastni hlouposti. Realne doporucuji zajit projet, ne ze by se motor choval jinak ale zvuk to ma veru zajimavy a dizla v tom nepozna nikdo.
no dobře, tak já se tomu už ne roflmao, enem sa divím.... (a pudu si to poslechnout)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám na A6 3.0TDIR také zálusk Jen těch pěněz je mi zatím líto...s příplatkovou výbavou jsem v tom za 2,44 mega
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kdo slyšel čtyřválec u Scirocca R se už tak nesmějepavproch píše:I tovéhle perly se člověk dočte u konkurence....
(vytrženo z testu nové A6 BiTDi 230kW)Pro jistotu si stahuji okno a zkontroluji zrcátka, jestli mi na nárazníku nevisí nějaká „amerika“. Ale ne, to jen zvukové naladění 3.0 Bi-TDI připomíná benzinové osmiválce. Na mou duši…
Co se ti tam nezdá?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!