BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Casopis eurotuner (strasne jmeno...) vedle sebe postavil 1 M a M3 E92 (lehce upravenou). To podstatne se asi docteme jen v casopise, ale kratke video s obema auty na okruhu ve Willow Springs neni k zahozeni. Nevim tedy, kdo ktere auto jak dobre ridil, ale zda se, ze M3 minimalne v primce tezce navrch... (coz tedy neni az takove prekvapeni ).
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
V Koreji je asi první 1M po bouračce
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tezko rict , jak moc byla ta jizda moderovana a jaka byla kvalita ridicu v jednotlivych autech, ale ze zaberu bych si i troufl rict, ze M3 se skoro flaka, zatimco 1M se snazi tlacit na pilu. ovsem co znamena taky lehce upravena?pjanda píše:Casopis eurotuner (strasne jmeno...) vedle sebe postavil 1 M a M3 E92 (lehce upravenou). To podstatne se asi docteme jen v casopise, ale kratke video s obema auty na okruhu ve Willow Springs neni k zahozeni. Nevim tedy, kdo ktere auto jak dobre ridil, ale zda se, ze M3 minimalne v primce tezce navrch... (coz tedy neni az takove prekvapeni ).
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
drugster: Ten seznam uprav je znamy, mam pocit, ze tam nebylo nic podstatneho, co by se tykalo motoru nebo tak. Proto jsem to take nerozvadel...
Nehod s 1 M pribyva, tady to vypada, ze nekdo v Polsku zkousel drfitovat
Nehod s 1 M pribyva, tady to vypada, ze nekdo v Polsku zkousel drfitovat
Skanz3n
Skanz3n
zajímavé ... u obou nehod je mokro
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
O vikendu se na zase darilo, treti (zaznamenana) nehoda 1 M se stala ve Svycarsku:
(více info zde: http://www.luzernerzeitung.ch/zentralsc ... t93,107065)
a ctvrta v Jihoafricke republice:
Ta vypada zatim nejhure, k totalce asi nebude daleko.
Uvazim-li, jak malo tech aut je a ze zdaleka ne kazda nehoda je medializovana, je to docela casta zalezitost. Snad se tu jednu z mala ceskych nepodari rozbit nam
(více info zde: http://www.luzernerzeitung.ch/zentralsc ... t93,107065)
a ctvrta v Jihoafricke republice:
Ta vypada zatim nejhure, k totalce asi nebude daleko.
Uvazim-li, jak malo tech aut je a ze zdaleka ne kazda nehoda je medializovana, je to docela casta zalezitost. Snad se tu jednu z mala ceskych nepodari rozbit nam
Skanz3n
Skanz3n
1M se mi jeví jako nejlepší investice za poslední dobu. Vzhledem k tomu, jak rychle mizej, to bude brzo vyhedávanej zběratelskej kousek s rostoucí hodnotou. V knížkách by se o něm mohlo psát: "Auto tak brilantní a na řízení náruživé, že ho normovaní eurořidiči nedokázali zkrotit!"
P.S. To že jsou nehody i mimo evropu neznamená, že je neřídilo něco jako eurořidič.
P.S. To že jsou nehody i mimo evropu neznamená, že je neřídilo něco jako eurořidič.
TSs
Ty rozpáraný interiéry v rámci bezpečí jsou pochopitelný, ale stejně je to děs. Nedávno známýho nešikovně ťuklo jedno auto a všechny airbagy mu z relativně normální nehody udělaly totálku .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ted neco trochu pozitivnejsiho, BMW 1 M a M3 CSL na Ringu
Nevidel jsem to cele, ale na tom co jsem videl byla M3 vice nez 1 M
Nevidel jsem to cele, ale na tom co jsem videl byla M3 vice nez 1 M
Skanz3n
Skanz3n