Telefonologie
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Já s ní problém nemám. Je fakt, že ta překryvná, co je v Anně, je mnohem praktičtější na vyplňování formulářů, zvlášť pokud je tam ještě našeptávač. Též v telefonním seznamu při vyhledávání je daleko šikovnější. Na psaní delších textů, zpráv atp. mi ale celkem sedí tahle stará z ^3.
Musel jsem tomu dát den, abych si na psaní navykl, ale nakonec se povedlo. Už na tom datluju bez větších potíží.
Musel jsem tomu dát den, abych si na psaní navykl, ale nakonec se povedlo. Už na tom datluju bez větších potíží.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já téžSmyl Flek z Nohavic píše: Jináč jednou N-osmou disponuju. Na případné dotazy jsem k dispozici.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak mi teda dejte radu
- nedavno se mi N8 sekla, tka jsme ji zrestartoval. Ale přestali pípat smsky. Hovory, maily atd se projevuje normálním zvukovým doprovodem, ale SMS nic. Nezobrazuje se ani logo obálky v pravém horním rohu displaye. Co s tím? Tovární nastavení nepomáhá, aktualizaci sw jsem udělal... Změny profilu, restart jsem ozkoušel jako první, stále nic....
- nedavno se mi N8 sekla, tka jsme ji zrestartoval. Ale přestali pípat smsky. Hovory, maily atd se projevuje normálním zvukovým doprovodem, ale SMS nic. Nezobrazuje se ani logo obálky v pravém horním rohu displaye. Co s tím? Tovární nastavení nepomáhá, aktualizaci sw jsem udělal... Změny profilu, restart jsem ozkoušel jako první, stále nic....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ondra: tohle se prostě občas stává. Podle mne nezbude nic jíhého než počkat na nový FW
BTW: po uvedení to továrního nastavení tam nahraješ zálohu nebo jsi zkoušel notifikaci sms i v továrním nastavení?
BTW: po uvedení to továrního nastavení tam nahraješ zálohu nebo jsi zkoušel notifikaci sms i v továrním nastavení?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nahrál jsem zpět všechen obsah a pak ozkoušel...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ondra: tak to zkus ve stavu před nahráním aktualizace. U Nokií býval vcelku často problém, že chyba se přenášela v aktualizacích.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak se restartuje zaseknutá N-osma?
(Moucha)
(Moucha)
musis podrzet zapinaci tlacitko 8 sekund, ne? Pokud si to s necmi nepletu
Jak píše Caddy... Ale občas se to taky nepovede... :/
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vskutku? Tak to by mě bejvalo nenapadlo. To se může celkem lehce stát i omylem, ne?
(Moucha)
(Moucha)