BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Weeper
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Weeper »

pavproch píše:@pj ref první odstavec: ano také si myslím, že X6 je exhibicionistická úchylnost, ale.... nemám osobní zkušenost, ale co sem zahlíd/slyšel/viděl, tak zrovna X6 je prý (co se chování na silnici) srovnatelná s 3erCi, akorát je halt težší a větší... mrštnost tam prý ale je a díky extrémí síle motoru i hbitost......

ref poslední odstavec: souhlasím spíš s džerym než s Vámi, imho TSI (bohužel v kombinaci s extra dlouhými převody kvůli emisím) konečně přinesly do nejprodávanější části mainstremu (čti "konzern") smysluplnou alternativu k chrochtákům...

PS: máte už od fčera SZ...
To si myslí každý z těch pozérů, co vystoupí z té pixly jménem X... Jel jsem s X5 E70 3.0L 260 hp a tak líný auto jsem nečekal. Jelo to hůř než moje přechozí auto - OII RS 2.0TFSI. To auto je ztracený v zatáčkách a o mrštnosti se nedá mluvit ani po 10 pivech.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

šak píšu "prý" :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Weeper: Take mam ten pocit. Ono je na jednu stranu treba rici, ze mezi SUV velikosti X5 se BMW chova skutecne mimoradne dobre, ale nic to nemeni na tom, ze standardni 5er se neblizi ani zdaleka. Vzdy jsem po jizde s X5 konstatoval: na SUV to neni spatne, ale kdyby automobilka stejnou peci o naladeni podvozku smerem k fungovani na silnici venovala standardnimu sedanu ci kupe, je z toho dokonale auto. Kila a teziste SUV tomu zkratka nikdo neodpare...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

To je právě ono.. Tyto přírodní zákony platí úplně stejně, jako když někdo řekne - čtyřkolka pyčo, ESP pyčo - hele jedu s tim jak po kolejích, s tim jedeš do pravoúhlý zatáčky 200 a to auto tě podrží - nepodrží! :)
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

abys s tím moh do pravoúhlý zatáčky dvěstě, tak to by to kromě výše řečeného muselo táhnout vocpoda, pyčo a jezdit za pět na sto... =))

jinak s tou fyzikou souhlas
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

On je v tom asi taky trochu psychologický faktor - když člověk sedí tak vysoko a vzpřímeně jako v X5 nebo jiných SUV, tak podvědomě najíždí do zatáček pomaleji a každý náklon auta se mu pocitově zdá větší. Když to pak zkusí "ostře", tak je překvapený, že auto drží, přestože v sedanu / kombi nebo dokonce nízkém kupé by mu taková rychlost připadala zcela "katolická".
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

A ako dalsi tak trochu klamlivy faktor by som povedal, ze su samotne pneu. Na X6 som uz vzadu snad videl aj 315/35 R20 a ani obyc x5 tam nema menej ako 255 vzadu a to je slusna porcia gumy, ktora dokaze podrzat a posunut limity dalej. Iny pribeh to ale bude na vode a hlavne snehu ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Goggy
Řidič začátečník

Příspěvek od Goggy »

Základní 3.0d má 235mm na 18 nebo 255mm na 19, což je podle mě úplný nesmysl. Auto sice drží, ale drželo by i kdyby pneu byly užší a přispělo by to k ovladatelnosti.

Na sněhu to jede víceméně dokud stačí světlá výška.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Kdyz jsme u X6, pridam fotku jednoho kousku, na ktery jsem narazil minuly tyden na cestach. To auto je jako obvykle priserne, ale fascinuji me ta (pravdepodobne) originalni kola. To vypada jak auto pro hlavniho hrdinu serialu Zivot na zamku...
DSC00213a.jpg
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

:D krasne ses zvecnil :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět