Onboard videa
Re: Onboard videa
Taky nepochybuju o bondových schopnostech, ale 200 je 200. Mimochodem, myslim, že je to i mimo fyzikální zákony projet takovou zatáčku 200. Uvažujme, že by to šlo. Jak bys reagoval, abys to dal? Oba proudy zabraný, úzká silnice. Řešení jsou jen dvě - napálit do jednoho z aut a nebo to poslat mimo.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
No ty bys tam byl hodně brzo, takže ty auta by byly ještě dokonale vedle sebe. A tolik místa tam zase není. Tam už je strouha.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To si říká každej...a většinou končí omotanej kolem stromu, v čelňáku nebo jenom tak v poli (potůček je volitelný). Prostě když někdo předjíždí tam, kde vidí hovno, k tomu má pod kapotou hovna dvě a ještě se k tomu přidá někdo v protisměru, koho pravidla také moc netrápí, tak se jde problému tak trošku naproti...Bond007 píše:bob: vse je o uhlu pohledu, podle me je prave mista na reseni ruznych situaci dost....ale kazdej to bere jinak..
Kdybych tam jel dvounásobnou rychlostí ve stejném čase, tak máme oba co dělat a ne že ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mne ještě jedno - také docela časté - pán v pokojstru by to natlačil na předjížděnéhoWeeper píše: Řešení jsou jen dvě - napálit do jednoho z aut a nebo to poslat mimo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a nebo se vejítWeeper píše:Řešení jsou jen dvě - napálit do jednoho z aut a nebo to poslat mimo.
SSS - vdechne tě do života
tezko rict, ja si muzu myslet ze se tam vlezeme tri vedle sebe, nekdo muze zazmatkovat atd atd...tezko resit jak by to dopadlo kdyby... ale realne se neco stalo? ne? tak to bylo bezpecny
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nestalolo se nic, bo jsem je relativně pomalu Takže kromě toho, že mne donutil změnit rychlost a směr jízdy, nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nechci bejt pesimistickej, ale koukni se na to video a šířku komunikace , jedině, že bys jel autem nahlej do příkopu a pak to zase srovnal . Ale buďme realisti, že ve 200 by to asi těžko bylo hladký projetí. Podle mého je nejpravděpodobnější bobova třetí verze - řidič by zazmatkoval a poslal to na předjížděného - přecejenen by si nasral do gatí, kdyby proti němu někdo vyjel tak rychle. Kdyby to teda stihnul...Moucha píše:a nebo se vejít
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: tak ono by to nemusely nutně být dvě kila... Stačilo by takových 150-160 a byly by z toho plný kecky
BTW: aby nedošlo k mystifikaci - nemám nic proti přejíždění plné čáry, ale...pokud má k tomu člověk odpovídající koně (aby zbytečně nezavazel v protivce) a pokud má dostatečný rozhled - ono totiž většina těch plných čar/zákazů předjíždění má své opodstatnění.
BTW: aby nedošlo k mystifikaci - nemám nic proti přejíždění plné čáry, ale...pokud má k tomu člověk odpovídající koně (aby zbytečně nezavazel v protivce) a pokud má dostatečný rozhled - ono totiž většina těch plných čar/zákazů předjíždění má své opodstatnění.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time