Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
...jasně, cedule jsou levnější a ještě se tam i něco vybere na BPN
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
da se tam jet i 250, tak nevim co blbnóDix píše:Dnes mě kamarád říkal,že jsou tam vyjeté koleje,proto je tam 100,ale opravovat se jim to nechce.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
btw kdo jezdi po D2, tak mistni R36 ma jakysi vysviceny levy xenon, podle ktereho se da jednoduse identifikovat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jo sorry, já si to přečetl narychlo. Teď koukám zmocněnec.řidičBOB píše:Weeper: on byl ale ztotožněn na místě Jen se chtěl vyhnout projednání ve správním řízení
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To víš, už to má něco odjetoBond007 píše:btw kdo jezdi po D2, tak mistni R36 ma jakysi vysviceny levy xenon, podle ktereho se da jednoduse identifikovat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je pravda ze malokdo sleduje ve zpetnym auto ktery napul nesvitiřidičBOB píše:To víš, už to má něco odjetoBond007 píše:btw kdo jezdi po D2, tak mistni R36 ma jakysi vysviceny levy xenon, podle ktereho se da jednoduse identifikovat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ty už budou mít ke 300 000km, ne?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vím i o jednom, který má přes 400tWeeper píše:Ty už budou mít ke 300 000km, ne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jsem teď nedávno najížděl v Brně na D1 a zrovna tam na zebře stál R36, tak jsem se na ně usmál a jel dál. Za chvíli jsem si všiml, že mě nějak dojíždějí, tak uhnu, předjedou a už mě stahují. Tak si říkám co zas, rychle jsem nejel. Tak přišel, doklady, bla bla a že nemám dálniční známku. Tak jsem mu ji ukázal (v návodu na auto je napsané, že mám dálniční známku lepit k zrcátku nahoru, kde je na to ploška a jde to pak lehce sundat - kdo by to nevyužil ), on jenom nasraně zasyčel, že chce vidět ústřižek a pak mě pustil. Škoda, už si myslel, že mě má
Čekal jsem přednášku o tom, kde si ji mám lepit a ono nic...
Čekal jsem přednášku o tom, kde si ji mám lepit a ono nic...
Naposledy upravil(a) aikoN dne stř 27 črc 21:06, celkem upraveno 1 x.
Rychlost zabíjí!