Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
beaumont
Letec

Re: Telefonologie

Příspěvek od beaumont »

Pardon, asi se ptám blbě, ale já Symbian nikdy neměl: to tu novou verzi pro nově dodané přístroje uvolní a pro ty stávající to trvá ještě dlouho potom? A nejde to rychleji vyřešit neoficiální cestou?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

řidičBOB píše:Dyť jenom na 14.002 se čekalo x měsíců :-(
N8 je ptákovina - proti Androidu nebo iP4 je to úděsně pomalé, seká se to, divně se na tom píše... Momentálně se Ovi krám rozhodl, že nepojede... Jedním slovem N8 = bullSHIT ~x(
Kdyby byl nástupce E52 s pořádným foťákem, tak o N8 ani neuvažuji, ale protože mobilem udělám cca 1500 - 2000 fotek ročně, tak mi je N8 vcelku blízká. Ještě mě láká E6, ale tam ten foťák stojí také za 2 věci...

Nosit s sebou foťák pro mě není řešení.
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

beau: no, pokud koupíš telefon od operátora, tak na aktualizace FW si budeš muset počkat obvykle hodně dlouho. S nebrandovanýma je to o něco lepší, ale stejně je to nesmyslná doba. Třeba v prvních kusech N8 byl problém s emailama a nebrandovaná aktualizace vyšla až za 3 nebo 4 měsíce :-( A neoficiálně to vyřešit nešlo. V dnešní době bych si Symbian určitě nepořídil - pokud by to měl být můj hlavní telefon na hovory, maily, sms, internet a tak. Ten systém není špatný, ale proti dnes dostupným je to jako z doby kamenné :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: problém nových Nokií je foťák. Počkal bych chvilku, co vyleze z N9 ;-) Cokoliv na Symbianu je ztráta peněz.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

řBOB: Díky. V mém případě by to určitě byl nebrandovaný telefon a počkal bych si na kus s Annou. Podobně jako HM s telefonem skoro víc fotím než volám, ale foťák sebou tahat nehodlám.

Kromě N8 mají srovnatelný foťák iPhone, který rozhodně nechci a pak snad nové SonyEricssony - Arc, Neo a Ray, jenže Arc je drahý jako čert a pro mě zbytečně velký, s Neo zatím vůbec nejsou zkušenosti a Ray čert ví kdy bude (a levnější asi taky ne). A hlavně - sice mají Android, jenže zase SonyEricsson jde poslední dobou pěkně do *** a nerad bych skončil s mobilem za 10 tisíc bez servisního zázemí. :( Kromě toho nemám a nebudu mít datový paušál, takže nevím jako moc bych Android využil...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

beau: ono je v podstatě jedno, zda máš N8 nebo něco s Androidem...bez dat jsou oba okleštěné stejně. Na foťák bych ještě zkusil SGS2 - na můj vkus fotí dost dobře - proti SGS1 je to pokrok mílovým krokem!
ukázka:
Obrázek
No pain, no gain.
Vespa time \m/
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

řBOB: díky za tip, kouknu na to. Fotka je moc pěkná :ymapplause:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

beau: díky ;-) Je to foceno z ruky, bez jakékoliv pomoci programu - na režim "auto" Fakt mne ten foťák překvapil.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

beaumont píše:Pardon, asi se ptám blbě, ale já Symbian nikdy neměl: to tu novou verzi pro nově dodané přístroje uvolní a pro ty stávající to trvá ještě dlouho potom? A nejde to rychleji vyřešit neoficiální cestou?
Jde. Pár borců na MM už Annu ve stávajících Nokiích má. Já ji oťukal v X7, kterou mám na test - je to hezké, ale není kam spěchat. Změní se pár příjemných detailů, funkcionalita je jinak stejná.

Jináč jednou N-osmou disponuju. Na případné dotazy jsem k dispozici. :ymhug:
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
OndraCZF
Autoškolák

Příspěvek od OndraCZF »

Smyl: nevím jak tvoje N8, ale moje má tendenci seknout se ve chvíli, kdy telefon nejvíce potřebuješ.. Od Anny očekávám zlepšení.. A hlavně pořádnou klávesnici, souhlasím že se na téhle neskutečně blbě píše...
Odpovědět