Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Telefonologie

Příspěvek od Vrooom »

Psycho vlk Wolf píše:Co říkáte na Samsung Galaxi Mini? :)
Ze bych koupil jinej :)
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Jakej třeba? Samsunga 5230 Star mám na 4 reklamaci, takže ho chci vyměnit za jiný. Chci zkusit Androida a nechci do toho moc vrážet. Pokud možno u Vodafounu. :p
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

http://mobilizujeme.cz/clanky/orange-sa ... gavybavou/ tohle za ty prachy nema konkurenci. Ale pokud clovek pouziva hodne fotak tak to neni zrovna super :) za to ale dostanes display 480 x 800 px coz je docela velka vyhoda. Precijen je display stezejni vec u tehle dotykacu. Sam sem si ho koupil, uvazoval sem od telefonu jako optimus 2x az po nejlevnejsi vodafony a tohle presne splni moje pozadavky, chozeni na web,gps vsechno jde plynule.
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Čoveče, tuhle recenzi jsem viděl, ale tu značku neznám a pak ty aktualizace toho Androidu a výdrž baterky. Foťák skoro vůbec nepoužívám. :-?

Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ja tu znacku jeste nedavno taky neznal. Udajne je to 4 nejvetsi vyrobce mobilu. Co sem prochazel fora, nikde sem nanasel, ze by byl telefon pruser a mel abnormalni poruchovost. Vydrz spatna neni, den vydrzi kdyz si s nim hrajes :) a nekolik pokud ne. Tohle je udel vsech chytrejch telefonu, ze moc nevydrzi. S tou aktualizaci moc nevim co myslis. Ja tam rovnou hodil neoficialni rom. Byl s tim trochu problem, protoze ted posledni varka ma jiny senzory takze neni jejich podpora v jadru a display se automaticky nepreklapel v oblibene cyanogen rom. Da se tam hodit i jina, ktera je postavena na leaknute romce z "nastupce" kde je android 2.3 a opet je vse funkcni.
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Mno myslím aktualizaci systému. A moc si hrát s mobilem a neoficiálníma ROMka (ani to neumím :D ), abych tam dostal aktuální verzi nechci. Uvidím co mi řeknou, až mi vyreklamujou toho Stara. Když budu muset doplatit na tu Galaxii Mini max 700kč (3177kč), tak bych vzal jí (STAR mám za 2500kč) :D

Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jestli ti to rozliseni staci tak ho vem, me se zda prilis malo stejny jsem mel na prastarym THC a rozhodne jsem si chtel polepsit. 480x800 je krasne jemnych, radost surfovat, navigovat, pripadne hrat angry birds :). Nahrani Rom zvladne kazdej, je primo CZ navod pro blade. Pokud neveris ZTE tak bych radsi vzal LG optimus one.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Koupit si noname telefon s nulovou prodejní a servisní sítí ta také nulovou podporou?? :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

OndraCZF píše:
HondaMan píše:A já si zase chci koupit tu N8 :-DCo Ti na ní tak vadí?
Caddy: Pro mě je foťák hlavním argumentem proč N8 ano.
Je supr. Ale tenhle symbian se s tím telefonem vyloženě pere, a aktualizace na Symbian Anna je v nedohlednu. (...)
Proč v nedohlednu? Vždyť Symbian Anna má být v nově distribuovaných telefonech už od srpna:
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/symb ... fault.aspx
Aktualizace pro starší kusy může trvat déle, ale zase ne o moc...

Jinak já o N8 taky přemýšlím, ale zatím nespěchám.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

beaumont píše:Aktualizace pro starší kusy může trvat déle, ale zase ne o moc...
Dyť jenom na 14.002 se čekalo x měsíců :-(
N8 je ptákovina - proti Androidu nebo iP4 je to úděsně pomalé, seká se to, divně se na tom píše... Momentálně se Ovi krám rozhodl, že nepojede... Jedním slovem N8 = bullSHIT ~x(
BTW: pro rejpaly - měl jsem už dvě ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět