Telefonologie
Re: Telefonologie
symbian je mrtvy, tyjo, to fakt nema cenu...nenapada me, v cem by ta nokia excelovala, krom fotaku a mozna designu
Bych z něj pak už moc telefonovat nechtěl.pavproch píše:koupal se jednou v záchodě
Ale jinak jsem na telefon prase skoro stejné.
A to já docela v pohoděDeli píše:to bych telefonu nikdy neudělal
A já si zase chci koupit tu N8OndraCZF píše:Na MM jsem četl nějaké uživatelské recenze, že se seká... Máš stejný problém? Přemýšlím to koupit místo N8 (jak byly Nokie supr, tak se teď nedivím, že jim ujel vlak )
Co Ti na ní tak vadí?
Caddy: Pro mě je foťák hlavním argumentem proč N8 ano.
2.9T RWD
Vydrž ještě pár dní a v neděli budeš odjíždět s pocitem, že nic jiného, než iP, mít nemůžeš...
Bude Nokia 7110 komunikovat s PCsuite? Asi ne, co? Jd emi jen o prenos kontaktu... Rad bych to vedel, nez budu zbytecne hledat kabel po suplikach
vasco: bráním se tomu jak čert kříži.
Protože potřebuji telefon a notebook a kombinace iPhone a Macbook Air mi nepřijde zase až tak nelogická...
Ještě že je iP drahý... tolik za mobil ochotný dát nejsem
Protože potřebuji telefon a notebook a kombinace iPhone a Macbook Air mi nepřijde zase až tak nelogická...
2.9T RWD
Nějaká akcička u operátora se dycky najde, já za něj snad nikdy víc než korunu nedal...HondaMan píše:vasco: bráním se tomu jak čert kříži.
A dovezu oba produkty, takže v pondělí ještě poletíš do apple storu pro Air...
Je supr. Ale tenhle symbian se s tím telefonem vyloženě pere, a aktualizace na Symbian Anna je v nedohlednu. Občas se telefon restartuje sám, to přežiju. Nedavno se mi sekl, tak jsem ho nechal zrestartovat, ale po zapnutí na něm nepípali smsky.. V nastavení nic.. Pomohlo až několik restartů a aktualizace SW...HondaMan píše:A já si zase chci koupit tu N8 :-DCo Ti na ní tak vadí?
Caddy: Pro mě je foťák hlavním argumentem proč N8 ano.
Pořád váhám nad tím THC.... Můžu ti N8 prodat, nikdy mi nespadla na zem, celou dobu folie na display.. Pouzdro samozřejmostí.. Zelená limetková barva... Cenu si řekni...
O víkendu budu mít N8 na chvilku půjčenou, tak uvidím jak mi sedne.
Kdyžtak se ozvu.
Kdyžtak se ozvu.
2.9T RWD
tvoje prdel poznala středověkvasco píše:Vydrž ještě pár dní a v neděli budeš odjíždět s pocitem, že
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na Samsung Galaxi Mini?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp