Fotky našich povozů
Fotky našich povozů
Koukal jsem na fotky srazu AF na Nordschleife a napadlo mě, udělat téma s fotkama našich drahých plechových poloviček. Jen tak pro představu, kdo čím jezdí, jak je (ne)spokojenej apod.
Logicky bych měl začít, tak přidávám fotky mýho italskýho draka Je to moje první auto, mám ho celkem rád, i když občas zazlobí (ale nikde mě nenechal). Najel jsem s ním za 2 a třičtvrtě roku asi 65 tkm. Jezdí se mi v něm celkem dobře, jen motor už bych snesl silnější (ale musím říct, že na svůj objem se ta 1,2 snaží celkem obstojně). Mám pocit, že je to ještě trochu auto ze starší školy, plyn jde příjemně ztuha a reakce na něj není pomalá jak obsluha v nádražním bufetu. Pedály jsou rozmístěný tak akorát na dělání meziplynů, což mě těší, když je dělám prakticky pořád
Tak a abych jenom nekecal:
S novejma bačkůrkama:
Vynikající místo pro focení (přál bych si tam mít třeba MB 300SL)
A při něčem, co dělám poměrně s radostí
Tak se nestyďte a pochlubte se taky o fotky a dojmy
Logicky bych měl začít, tak přidávám fotky mýho italskýho draka Je to moje první auto, mám ho celkem rád, i když občas zazlobí (ale nikde mě nenechal). Najel jsem s ním za 2 a třičtvrtě roku asi 65 tkm. Jezdí se mi v něm celkem dobře, jen motor už bych snesl silnější (ale musím říct, že na svůj objem se ta 1,2 snaží celkem obstojně). Mám pocit, že je to ještě trochu auto ze starší školy, plyn jde příjemně ztuha a reakce na něj není pomalá jak obsluha v nádražním bufetu. Pedály jsou rozmístěný tak akorát na dělání meziplynů, což mě těší, když je dělám prakticky pořád
Tak a abych jenom nekecal:
S novejma bačkůrkama:
Vynikající místo pro focení (přál bych si tam mít třeba MB 300SL)
A při něčem, co dělám poměrně s radostí
Tak se nestyďte a pochlubte se taky o fotky a dojmy
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Re: Fotky našich povozů
Je to mrdka. Nejede, spolehlivé není, pohodlné není, neustále v tom něco vrže...
//edit: momentka z víkendu
2.9T RWD
Vasco: Super místo na focení. Co to máš vepředu za RZ?
tahle rubrika uz tu je, ale co uz
tak k tematu, at to nevypada jako rypani:
tak k tematu, at to nevypada jako rypani:
tady: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=61
Ale neber to prosim jako provokaci, mne to je uplne fuk Ja jen musel, to je poprve, co jsem z hlavy vedel, ze je to duplicita
Ale neber to prosim jako provokaci, mne to je uplne fuk Ja jen musel, to je poprve, co jsem z hlavy vedel, ze je to duplicita
Hlavně že tam mám fotky, kua, asi jsem to neměl zakládat tak ospalej
ja zas mam v sobe litr sangrie, z toho si nic nedelej
Tak se taky zůčastnim, je tu málo Fiatů.
Mj: Na příští jaro by si moh zvážit koupi čočkovejch světel, tomu tvýmu tmavýmu autu by parádně slušely.
Mj: Na příští jaro by si moh zvážit koupi čočkovejch světel, tomu tvýmu tmavýmu autu by parádně slušely.
TSs