Mam si koupit Cavaliera?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: Mam si koupit Cavaliera?

Příspěvek od šmoula »

Tohle je hnus. A na spaní v autě jsem už moc starej, potřebuju trochu pohodlí
2.0i 107kW
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

...a prave pro to pohodli si takove auto clovek poridi :-D Spis na mekkouckem letisti, kolem zaclonky a utulno, muzes si pustit nevtiravou hudbu...lepsi, nez doma :)

Kdyz to porovnam s nejakym stavenim stanu, kde pak spis v podsatte na zemi, pak ho musim mokry balit atd...brrr--
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

jj, tyhle americký pojízdný postele jsou good.........sice vybaveností a celkovým zpracováním to za evropskejma camperama dosti pokulhává, ale dle mě ty auta maj charisma, který takovej Hymer nebude mít nikdy :)
Niko nadžanel ko kerdža
ToMyK
Autoškolák

Příspěvek od ToMyK »

Caddy píše:Tohle je prave supe.r..da se s tim jezdit normalne, jako s jakoukoliv jinou ameriskou, ale na srazy a cestovani genialni. Kdyz je to nejak slusen vybaveny, tak to nema chybu....zadni sedacky se elektricky rozlozi na letiste, vseude audio/video, lednicka....zaluzie, svetylka....no proste pecka :)
nemas k tomu nejake video?
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

šmoula píše:Kdyz ameriku tka nějakou pořádnou, tohle se mi vůbec nelíbí. Mám představu, že do budoucna si koupím nějakou starší ameriku, nejlépe kabrio, jako mazlíka na ježdění v létě. Vítr ve vlasech, 80 na tachu, příjemné bublání. No stress B-)
takú predstavu má každý druhý, splní si za život tak jeden zo sto... lebo vždy niečo bude, prečo to odložiť...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Pickuper píše:jj, tyhle americký pojízdný postele jsou good.........sice vybaveností a celkovým zpracováním to za evropskejma camperama dosti pokulhává, ale dle mě ty auta maj charisma, který takovej Hymer nebude mít nikdy :)
jenze prave kouzlo na tom, je, ze tohle je normalni auto a ne jednoucelovej obytnak. Americani samozrejme campery maji taky.
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ToMyK píše:
Caddy píše:Tohle je prave supe.r..da se s tim jezdit normalne, jako s jakoukoliv jinou ameriskou, ale na srazy a cestovani genialni. Kdyz je to nejak slusen vybaveny, tak to nema chybu....zadni sedacky se elektricky rozlozi na letiste, vseude audio/video, lednicka....zaluzie, svetylka....no proste pecka :)
nemas k tomu nejake video?
Treba tady na TyTrubce se toho vali asi spousta....tahle ma teda divnej lak a je takova divne hladka, asi ji orvali listy, aler apor predstavu interieru super...dokonce v kuzicce, krasa... Je samozrejme vic verzi, tahle ma jinou sedacku, nez jsem zatim videl, nektere maji v druhe rade samostatne kapitanske sedacky a ve treti lavici...a nektery maji prave ty zadni sedacky trojdilne, ze se to operadlo jkao rozlozi na dva segmenty a treti mas ty sedaky...tady to mel nejak rozdeleny, ze sedadla byla jen dvojita a treti cast posunul z kufru nebo co...tech variant je spousty...

Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

A vsimni si toho osvetleni, dreva, vybavy....to je proste nadhera...jak v jachte
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

Super Nintendo.. :D
Mám rád automatické převodovky.
trent
Řidič začátečník

Příspěvek od trent »

To si snad pořídím... když se mi nebude chtít z noční domů.
...enyky benyky na holý pupíky...
Odpovědět