BMW Divize
Re: BMW Divize
jo, jeste Volva nebyly zly, ty tak zajimave chrchlaly....ale stejne, benzin je benzin
D5 se mi nelibi. Petivalce nemam rad a zvuk tohoto motoru mi nesedi. Neni neprijemny, ale je divny
Pro me je benzin jasna volba, pro muj styl jizdy je diesel v jakemkoli ohledu nesmysl, coz jsem si musel overit na vlastni kuzi, ale ted uz to dobre vim
Pro me je benzin jasna volba, pro muj styl jizdy je diesel v jakemkoli ohledu nesmysl, coz jsem si musel overit na vlastni kuzi, ale ted uz to dobre vim
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
jojo, ja souhlasim, i kdyz kazdy to mame radi z jineho duvodu asi
Ale proste jen vzdy kroutim hlavou, kdyz prijede soused se zanovnim Passatem CC, coz je urcite stylovy drazsi auto mirici do luxusna.....a ono to ma zvuk jak stare orezle Ducato Tam je ocividne neco spatne...
Ale proste jen vzdy kroutim hlavou, kdyz prijede soused se zanovnim Passatem CC, coz je urcite stylovy drazsi auto mirici do luxusna.....a ono to ma zvuk jak stare orezle Ducato Tam je ocividne neco spatne...
Ano, k nekterym autum se to vylozene nehodi. Kdyz se vratim k BMW, fascinuji me vozy jako BMW 320d Cabrio a podobne. Zrovna u auta za spoustu penez pro obcasne jezdeni, kde navic neni strecha a vsechno z okoli slysite dvakrat lepe... poslouchat rachot dieselu.
Kazdemu dle jeho chuti, ale nekdy mi z toho zustava rozum stat.
Kazdemu dle jeho chuti, ale nekdy mi z toho zustava rozum stat.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ano, presne tohle povazuji za zvrhlost....clovek, co si kupuje BMW v cabriu, tak to prece dela proto, ze chce nejaky pozitek a o penize asi taky uplnou nouzi nema....tak proboha PROC? Tohle mi asi nikdo nevysvetli....
I kdyz mam kamaradku, co si kupuje cabria v dyzlu, protoze ji se ten zvuk proste libi....nedela to, protoze by chtela setrit a urcite to ani nepotrebuje....ale proste to chce...halt to ma nekdo asi jinak nastaveny....ale na druhou stranu nikoho jineho takoveho neznam, co by si koupil dyzl, protoze se mu libi zvuk
I kdyz mam kamaradku, co si kupuje cabria v dyzlu, protoze ji se ten zvuk proste libi....nedela to, protoze by chtela setrit a urcite to ani nepotrebuje....ale proste to chce...halt to ma nekdo asi jinak nastaveny....ale na druhou stranu nikoho jineho takoveho neznam, co by si koupil dyzl, protoze se mu libi zvuk
M5 F10 ... vypadá docela pěkně v MCB ne ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Vidím to taky tak...nedávno jsem si to říkal u VW EOS. U Cabria bych se chtěl mimojiný kochat zvukem auta a ne kadlkadlkadl, to bych ani nemohl stáhnout střechu Ale lidi to asi chtěj...Caddy píše:Ano, presne tohle povazuji za zvrhlost....clovek, co si kupuje BMW v cabriu, tak to prece dela proto, ze chce nejaky pozitek a o penize asi taky uplnou nouzi nema....tak proboha PROC? Tohle mi asi nikdo nevysvetli....
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Tak EOS je vubec divnej, ono co cekat od VW (krom dyzlu jetse strasne hnusny interier...byt to auto vypada zvenku uchazejicne)....Ale ze to delaji i premiove znacky pro radost z jizdy...za chvili se toho fakt asi dockame i u lamba....
m_tsch: Pro spoustu lidí kupodivu ano. A já jsem jaksi nikdy nepochopil PROČ...?
Dobře, v Německu se všichni od války do roku 1975 učili v autoškole jezdit v Brouku a skoro všichni ho měli jako svoje první auto (částečně koupené jako ojeté). Od té doby je taky servis VW v každé dědině, což je pro mnoho lidí rozhodující.
Ale pokud jde přímo o ta auta, fakt nevím, co na nich všichni vidí. Já řídil spoustu VW za posledních deset let a žádný mě nijak neuchvátil a těžko si představuju, že bych si ho koupil, zejména při cenové politice VW. Určitě to nejsou špatná auta (až na výjimky jako otřesné motory HTP, 1.4 TDI a TDI PD a extrémy typu Fox), ale v každé kategorii mě napadá hned několik pro mě lepších, zajímavějších a přitom levnějších aut... A ta legendární spolehlivost Brouka už je posledních ca. deset let už taky jen mýtus, dnšní VW bych mezi nejspolehlivější určitě neřadil.
Sorry za OT.
Dobře, v Německu se všichni od války do roku 1975 učili v autoškole jezdit v Brouku a skoro všichni ho měli jako svoje první auto (částečně koupené jako ojeté). Od té doby je taky servis VW v každé dědině, což je pro mnoho lidí rozhodující.
Ale pokud jde přímo o ta auta, fakt nevím, co na nich všichni vidí. Já řídil spoustu VW za posledních deset let a žádný mě nijak neuchvátil a těžko si představuju, že bych si ho koupil, zejména při cenové politice VW. Určitě to nejsou špatná auta (až na výjimky jako otřesné motory HTP, 1.4 TDI a TDI PD a extrémy typu Fox), ale v každé kategorii mě napadá hned několik pro mě lepších, zajímavějších a přitom levnějších aut... A ta legendární spolehlivost Brouka už je posledních ca. deset let už taky jen mýtus, dnšní VW bych mezi nejspolehlivější určitě neřadil.
Sorry za OT.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!