Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
jen musíme stát na té správné pravé straně
BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.
Stojím na své straně. Ve stáří si můžu dovolit i ten luxus stát na straně slabších.Lépe zahynout v boji než posraný a pochcaný někde v domově důchodců.Smrt pakáži. Váš čas také jednou vyprší
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Seru na tento zločinecký stát. Seru na EU. Nenávidím vás. Vaše politika skončí strašným krveprolitím
no právě, místo toho abychom byli vděční za relativně dobrej stav, kterej tady ještě furt máme a "bojovali" proti jakýmukoliv zhoršování stavu současnýho , tak se bojíme cokoliv říct, abychom náhodou nedostali nálepku "rasista" či "nácek"řidičBOB píše:Pickuper: je dobré, jak píše v manifestu, že v Pze se cítil mnohem bezpečněji než v Oslu Byl kurewsky mimo z toho, že tady v centru nepotkal téměř žádné čmoudy...v Oslu má totiž opačný problém - potkat tam původní obyvatele...
Niko nadžanel ko kerdža
Nic než národ!!Smrťák píše:Nakonec se stejně všichni setkáme ve víru občanské války. A to nemyslím vůbec ve srandě. Pokud se dožiju stáří a budu ještě schopen udržet zbraň,tak zabiju každého šmejda kterého potkám.
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pickuper: já za sebe mohu říct, že nechci, aby tento stát sdílel stejnou imigrační toleranci tak, jako Belgie, Francie, Holandsko, atd. 100x raději mám přístup Grande Silvia, který vůbec netuší, kam se ztrácejí ty lodě, co plují na "jeho" ostrov
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co nechceš nikoho nezajímá. Jsi jen kolečko,bez významu.
úplná blbostSmrťák píše:Národ? Už neexistuje.
BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.