Po kolika km se Vám začíná rozpadat auto?
Re: Po kolika km se Vám začíná rozpadat auto?
Jasně. Při 200tkm to chápu. Při 50tkm mě to neuvěřitelně sere.
Ještě aby přišel nějakej čurák a začal mi říkat že jet 6 hodin v kuse po dálnici 130+ je nemorální
Ještě aby přišel nějakej čurák a začal mi říkat že jet 6 hodin v kuse po dálnici 130+ je nemorální
2.9T RWD
Ložiska v kolech 200 tis. nevydrží. Hlavně ta z výroby.A jak to dopadlo? 130+ je nemorální
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Petr: nemůžeš to porovnávat s Favoritem. Ten byl z bláta celý. V ani jedné z Hond jsme ložiska neměnili. A to měly všechny přes 200tkm. V Peugeotu jsme je měnili kolem 140tkm. Fiat při 48tkm.
2.9T RWD
Honda: ber to tak, že každý auto má už z výroby nějaký slabiny................mě taky nepřišlo normální, aby bylo třeba měnit rozvodovej řetěz u Nissanu po 6 letech a sotva 50ti tisících A vida. Soudruzi v japonsku udělali při dimenzování chybu a tenhle problém má 9 z 10 motorů z určitýho období výroby. Smůla
Niko nadžanel ko kerdža
Honda už by si měl koupit nějaký pořádný auto a pořád tu nenaříkat
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Teď mě potěšili na Punto-foru... 50tkm je silný nadprůměr. Některým odešla i při 30tkm
Výhodou je, že se nemění jen ložisko, ale celý náboj
Deli: Silně uvažuji o prodeji a koupě Hondy z 90's
Deli: Silně uvažuji o prodeji a koupě Hondy z 90's
2.9T RWD
Ja budem mať 80t a ložiská ok... Svoj podiel na tom budú mať aj tie 17" kolesá.
nám na pandici taky odešlo ložisko/náboj PZ kola, a to ve 44kkm.... (poté co drahá polovička trefila kládu ležící na kraji cesty....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak vidíš, co si stěžuješ Přetáhl jsi skoro 2x předpokládanou životnostHondaMan píše:Teď mě potěšili na Punto-foru... 50tkm je silný nadprůměr. Některým odešla i při 30tkm
Kup si tu, co jsi dával na FB, to bude raketaHondaMan píše:Deli: Silně uvažuji o prodeji a koupě Hondy z 90's
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Deli: Pokud příští rok tolik nenajedu, jako že bych nemusel, tak se asi vykašlu na daily driver a koupím si nesmysl
2.9T RWD