pavproch píše:zážitek č. 1. z dnešního cestování (od půlpátéráno mám najeto skoro 800km.... zážitek č.2 dám do nejlepších cest v ČR):
co to mohlo být?
jedu si takhle lesem po pusté silnici třetí třídy, nikde nic, žádné omezení rychlosti, nikdo v dohledu ani na cestě ani v lese a nejedou "laser alarm" - asi 4x to píplo a pak nic.... o cca 10km dále se to opakovalo, zase v lese zase bez lidí... u oběda se mi to rozleželo v hlavě, taxem to po jídle otočil a jel to zkoumat - opačným směrem, tak už mi to ani na jednom místě nepíplo ???
(vasco bude vědět - první pípnutí těsně před koncem stoupání (před tou prudkou zatáčkou, pak už je skřípající dědina), druhé těsně před výjezdem z lesa do staré vsi před bílovcem...)
tohle se mi celkem taky stává, nevím co máš za přístroj - já mám RX65e a ten moc na plané poplachy netrpí ...možná se to vysvětluje tím sluníčkem, zaměřím se na to ..
jinak jsem slyšela (vzhledem k tomu, že už do janovic jezdím míň) že nám tady přibyla nějaká dvojka okta s bradavicí k té červené ... takže šaškujou více.
Nejvíc mě bavilo, když mě v Bašce na té rovince před starým městem změřili přesně za značkou 70km/h ...jela jsem samozřejmě devadesát, akorát jsem zakvedlala pětku a pokládala nohu na plyn