tak jasny, lepsi se neuspesne dostavat do zabavniho parku nebo kourit v kufrukoncernova_simonka píše:na každou vaši jízdu se stála fronta, neměla jsem odvahu se do ní postavit s blicím pytlíkem v ruce
a koukala jsem pred sebe, nemohla jsem hybat hlavou aby mi nevlaly vlasy
Školení od P.Jandy
Re: Školení od P.Jandy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
obzvlast bych upozornol na prvni 3 vteriny videa kdy jsem v zaberuacer.t píše:já jel vyhlídkovou trasu koukala se kam chtěla
jak jsem koukal na druhé video tak mám pro všechny pěkné video "jak vypadá NS" projetu hezky pomalu s rozvahou
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Autoškolák
nonono ...Bond007 píše:tak jasny, lepsi se neuspesne dostavat do zabavniho parku nebo kourit v kufrukoncernova_simonka píše:na každou vaši jízdu se stála fronta, neměla jsem odvahu se do ní postavit s blicím pytlíkem v ruce
a koukala jsem pred sebe, nemohla jsem hybat hlavou aby mi nevlaly vlasy
nebudu obhajovat své vykuřování v kufru, ale tak nějak mě to bavilo .. bylo se pořád na co koukat a hlášky kolem mě taky bavily, takže za mě spokojenost vzhledem k situaci, kdy kdybych zavřela oči, než bys napočítal do tří, usnula bych ..
tak za par let, az se zase podari vyrazit na NS, bude snad vic casu Pavel bude moct vozit a nebude ostatni otravovat s "lama detektorem" kterej, jaka nahoda, nesel nainstalovat akorat k nemu do auta
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nešel ? hm hmBond007 píše:tak za par let, az se zase podari vyrazit na NS, bude snad vic casu Pavel bude moct vozit a nebude ostatni otravovat s "lama detektorem" kterej, jaka nahoda, nesel nainstalovat akorat k nemu do auta
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
jj, nekomunikovalo to, presne si to pamatuji jak z toho byl "zklamany"
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Neslo to vubec pripojit. Ja zklamany byl, nektere informace co to zobrazovalo byly zajimave...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ukazovalo to zajmave veci. Fakt jsem se snazil jet a stejne mi to porad nadavalo Full trotl
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tak sem přišel o iluzi... sem si myslel, že jezdím (docela) rychle... nejezdím.... před chvílí sme s pj dali menší společnou "rekreační" vyjíždku ČB-Velešín a zpět (2x, Bohoušku, 2x...) mno, chvílema sem ho i uvisel na dohled (dlouhý, místama hooodně dlouhý dohled...)
Jo a taky v čistotě práce s plynem a brzdou mám ještě určité rezervy, no....
Ale hlavně sem měl možnost přímého srovnání pocitu z jízdy s e90preface 30i N52 vs. e91postface 30i N53 (s batohem a 4hrabem)... Pavel mi pučil sjet s tím jeho a já s mým bramborem.... dva metráky rozdílu a méně rotačních setrvačných hmot nesmaže ani více Nm/kW... ale hlavně.... potvrdil sem si, co už sem tu psal, že při rozjezdech to posraté EUR5 vítězí i nad 272bhp, a to na celé čáře.... a také, že nad 4k toček po odřazení se v N53 otáčkám vůbec, ale vůbec nechce dolů...
Pavle, díky. I za to kafe.
Jo a taky v čistotě práce s plynem a brzdou mám ještě určité rezervy, no....
Ale hlavně sem měl možnost přímého srovnání pocitu z jízdy s e90preface 30i N52 vs. e91postface 30i N53 (s batohem a 4hrabem)... Pavel mi pučil sjet s tím jeho a já s mým bramborem.... dva metráky rozdílu a méně rotačních setrvačných hmot nesmaže ani více Nm/kW... ale hlavně.... potvrdil sem si, co už sem tu psal, že při rozjezdech to posraté EUR5 vítězí i nad 272bhp, a to na celé čáře.... a také, že nad 4k toček po odřazení se v N53 otáčkám vůbec, ale vůbec nechce dolů...
Pavle, díky. I za to kafe.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jeli jsme vyletne, vsak jsme meli vyletni auta Tady se da jet jeste mnohem rychleji, jdou tam i dve mista, kdy jsou kola do vzduchu, ale o to tu neslo a navic provoz... Treba to jeste vyjde pres tyden a dame SS s necim poradnym, myslim, ze by to bylo vhodne
N52 a N53 zajimave srovnani, kdyz jsem se vratil do 330i s N52, kterou jinak povazuji za dost tupe auto, citil jsem se, jako bych usedl Rockymu v ringu za krk a musel ho vodit mezi provazy Spojka, brzy, rizeni, razeni, plyn, to vse je o u letosni 330i o dost mekci, jemnejsi, aktivnejsi... Ale rekl bych, ze nic z toho by mi nejak zvlast nevadilo, je to proste pohodovejsi auto, ale ty otacky padaji taaak straaasne pomaluuu, ze se to vubec neda popsat slovy Toto by BMW opravdu delat nemelo a asi bych to nesnesl. A co me opravdu dostalo bylo otupeni motoru pri jizde na zpatecku, to jsem musel dat skoro plny plyn, abych prekonal ten minikopecek na parkovisti
Ale porad je to dobre a nepochybuji o tom, ze ty negativni zmeny od stavu nekdy v roce 2007-8 jsou jen lehoucky odvar toho, co za zmeny nas ceka u F30...
Kazdopadne i ja dekuji, zes prijel a mohli jsme to aspon kratce projet
N52 a N53 zajimave srovnani, kdyz jsem se vratil do 330i s N52, kterou jinak povazuji za dost tupe auto, citil jsem se, jako bych usedl Rockymu v ringu za krk a musel ho vodit mezi provazy Spojka, brzy, rizeni, razeni, plyn, to vse je o u letosni 330i o dost mekci, jemnejsi, aktivnejsi... Ale rekl bych, ze nic z toho by mi nejak zvlast nevadilo, je to proste pohodovejsi auto, ale ty otacky padaji taaak straaasne pomaluuu, ze se to vubec neda popsat slovy Toto by BMW opravdu delat nemelo a asi bych to nesnesl. A co me opravdu dostalo bylo otupeni motoru pri jizde na zpatecku, to jsem musel dat skoro plny plyn, abych prekonal ten minikopecek na parkovisti
Ale porad je to dobre a nepochybuji o tom, ze ty negativni zmeny od stavu nekdy v roce 2007-8 jsou jen lehoucky odvar toho, co za zmeny nas ceka u F30...
Kazdopadne i ja dekuji, zes prijel a mohli jsme to aspon kratce projet
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n