Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Já nerozumět. Jak chtějí někoho trestat za příliš pomalou akceleraci na cestovní rychlost. Vždyť to je přece základem Eurotestu spotřeby. Je to proto nutné, aby odpovědný řidič dosáhl tabulkové spotřeby . A to je přece to úplně nejdůležitější. Vždyť CO2 zabíjí !!!!
Právě proto mi ten přístup přijde divnej, takovej neeurozoidní..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Nebo http://www.autoweb.cz/stat-georgia-bude ... lou-jizdu/ , dokonce boj proti levopruhařům, hmmmm.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
http://benesovsky.denik.cz/nehody/bn_la ... 10722.html
"Jenom tři čtvrtiny respondentů se domnívají, že dohled policie na bezpečnost provozu stačí." [
"Jenom tři čtvrtiny respondentů se domnívají, že dohled policie na bezpečnost provozu stačí." [
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jose: podle mne taky není dostatečný, resp. je úplně špatný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
podle me je spis zbytecny zavedl bych dan za rychlost, stat by se nazral a na silnicich by bylo lip
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
maybeřidičBOB píše:Jose: podle mne taky není dostatečný, resp. je úplně špatný.
..ale tak mě spíš pobavilo to spojení jenom 3/4
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale z čeho jí počítat? Většina těch, co jezdí v luxusních a rychlých vozech, nic nevlastní... A ti, co mají luxusní a rychlá auta musejí přece platit víc!Bond007 píše:podle me je spis zbytecny zavedl bych dan za rychlost, stat by se nazral a na silnicich by bylo lip
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zdanil bych majitele slabych aut, protoze kdyby meli rychlá auta, urcite by jezdili rychleřidičBOB píše:No jo, ale z čeho jí počítat? Většina těch, co jezdí v luxusních a rychlých vozech, nic nevlastní... A ti, co mají luxusní a rychlá auta musejí přece platit víc!Bond007 píše:podle me je spis zbytecny zavedl bych dan za rychlost, stat by se nazral a na silnicich by bylo lip
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW