Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
kurde, a sem zavedenej v evidenci
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Vis cece, jako dobry, zablbnes si tam, ale s NS se to proste i pri dobre vuli neda srovnat. To je jak kdyz se bavis o sexu. Dobry, ale nudapavproch píše:jak tady padají návrhy na další srazík, tak ňa napadlo: co si pronajmout celý areál Autodromu ve vysokým mýtě (32k CZk na den - když se spočítá, kolik jste projeli fčíl benzínu cestou na/z NS, tak by se to mohlo rentovat...akorát nevím, jestli se dá ve Vysokým Mýte slušně pojezdit v životě sem tam nebyl, dycky enem jak jedu okolo čumín na ty co se tam kloužou na fojli...)
btw, na fojli byych si taky rád klouznul (po cca 10 letech s předokolkou předělanou na 4-hrab - Oct/Haldex se striktním ESP - bych rád letos ještě před zimou poznal, co dělá na kluzkým zadokolka předělaná na 4-hrab - brambor/xdrive, prý s benevolentním ESP....)
mmira: mě jsi tam nenašel?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tebe si tam prej už našla ReichskriminalpolizeiamtArnie J píše:mmira: mě jsi tam nenašel?
Niko nadžanel ko kerdža
aha
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já to nemyslel jako náhražku za NS, spíš jako alternativu k těm návrhům, co tu už byly (veřejné cesty v beskydech, dušná atd...)drugster píše:Vis cece, jako dobry, zablbnes si tam, ale s NS se to proste i pri dobre vuli neda srovnat. To je jak kdyz se bavis o sexu. Dobry, ale nudapavproch píše:jak tady padají návrhy na další srazík, tak ňa napadlo: co si pronajmout celý areál Autodromu ve vysokým mýtě
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ty zatracene kamery jsou opravdu vsude
Autoforum.cz
Ok tak tojo, jako dalsi jina akce bych to bral , misto NS nikdypavproch píše:já to nemyslel jako náhražku za NS, spíš jako alternativu k těm návrhům, co tu už byly (veřejné cesty v beskydech, dušná atd...)drugster píše:Vis cece, jako dobry, zablbnes si tam, ale s NS se to proste i pri dobre vuli neda srovnat. To je jak kdyz se bavis o sexu. Dobry, ale nudapavproch píše:jak tady padají návrhy na další srazík, tak ňa napadlo: co si pronajmout celý areál Autodromu ve vysokým mýtě
ty vaše šedivky tam vidíš a červený auto né?mmira píše:bohuzel, nevidel jsem. ale mohl jsem se prehlednout. pohledej.
http://static.8200rpm.com/webcam/
tady jsem já:
a tady asi rikin: