Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Náckové jsou v Bruselu. A otravují celou Evropu.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
A není to jedno? Světový ŽID,NÁCKOVÉ,KOMOUŠI = JEDNI A TI SAMÍ
pravda, o důvod víc vyšlechtit nové Evropany, kteří se se jednou pro vždy vypořádají s tím současným evropským marastem
Niko nadžanel ko kerdža
Cítím tam nebezpečný podtext Ale nástup nového vůdce je nevyhnutelný. Bohužel. Evropa jde do sraček. Už tam je. Děti nebudou zlobit. Chlapci budou v *** jugen a dívky ve svazu ***** dívek
já tam žádnej podtext nevidím ani necejtím pod pojmem "šlechtění nových evropanů" si přirozeně nepředstavuju žádnej program typu Lebensborn, ale výchovu v duchu a v souladu s historickejma evropskejma tradicema. Tedy oprášit vzpomínky na dobu kdy "Evropa" byla jednobarevná kolébka civilizace a koloniální mocnost. Věřím tomu, že když bude v tomto duchu vychováno dost nových evropanů, že jednoho dne přijdou a nekompromisně pootočí kolem dějin na tu správnou stranu přičemž definitivně zametou s celým tím sračkoidním multikulturalismem
Niko nadžanel ko kerdža
Noví evropané už nebudou. Evropa je mrtvá
minimálně o jednom blonďatým evropanovi bych veděl.......a ma tu jeho správnou výchovu už osobně dohlédnu
Niko nadžanel ko kerdža
Malý Pickůper Co dostane k vánocům ? Dýku nebo bubínek?
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011071703 Ještě, že u nás ve školách černá většina nehrozí.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp