Jop je to tak Nemám důvod kecatDeli píše:Jo a jestli to Lukoil dělá tak jak píše Lukas, tak to se mi líbí, tak by to mělo být
Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
2.0i 107kW
To samé dělá i Shell. Jen se nesnaží být nejlevnější, spíš stanovují cenu tak, aby se prodávalo a oni dost vydělali.šmoula píše:Každé ráno vedoucí čerpaček objíždějí ostatní čerpací stanice v okolí, poctivě zapisují ceny a na základě toho, se každý den(někde i několikrát denně) tvoří ceny tak, aby byli oproti konkurenci co nejlevnější
škoda, že u nás v kraji není jediná ČS LukOil.... ale těší mě, že pj je na tom stejně....šmoula píše:Jop je to tak Nemám důvod kecatDeli píše:Jo a jestli to Lukoil dělá tak jak píše Lukas, tak to se mi líbí, tak by to mělo být
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jezdím na něj přes 5 let. Dříve na 95 i 98, teď diesel i diesel plus a žádný problém. Napak Verva diesel, Dieseltech i shell diesel plus sice měly malinko hladší chod, ale motor s nimi i větší apetit.TomasK píše:Ale riedene vodou Mam niekolko znamych a rodinnych prislusnikov, ktory na Tesco benzin nepovedia jedno pekne slovo a prestali ho brat. Auto obcas nejde natocit a pod. Takze tomu by som sa vyhol oblukom.ExFun píše:Tesco (měly by to být PHM OMV z Vídeňské rafinérky)
Zajímavé je, že s dieselem plus mi to také žere víc než s obyč. naftou.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
.... na Lukoil nejjezdím pro benzín, ale kvůli samoobslužnejm hot-dogům, ledový tříšti, kafi v pořádným kbelíku a možnosti kouřit pěkně pod střechou na na lavičce.....pravda je, že tohle tam už bylo i za předchozího provozavatele, tedy JET
Niko nadžanel ko kerdža
Brzo bude novej koncept čerpačekPickuper píše:.... na Lukoil nejjezdím pro benzín, ale kvůli samoobslužnejm hot-dogům, ledový tříšti, kafi v pořádným kbelíku a možnosti kouřit pěkně pod střechou na na lavičce.....pravda je, že tohle tam už bylo i za předchozího provozavatele, tedy JET
2.0i 107kW
a to pro mě z hlediska samoobslužnejch hot-dogů, tříště, kafe ve kbelíku a pohodovýho kouření znamená co?
Niko nadžanel ko kerdža
Tříšt, kafe, hot-dogy zůstanou, ale budou navíc i bagety ,panini, vice mista k sezeni atd atd zatim se tento nový koncept zkouší na čerpačce v Mohelnici a v Horní počerkách směrem do Prahy. A dle toho jaký to má úspěch, se bude postupně rozšiřovat i na ostatní čerpací stanice jak v CZ tak v SK
2.0i 107kW
tak to jsem si oddechl.....a na pannini se těším
Niko nadžanel ko kerdža
Tankuju téměř výhradně na Agipu kvůli dobré N98 za relativně normální cenu a příjemnému bodovému systému (za nádrž si koupím tatranku ).
Když jsem někde mimo civilizaci tak preferuju Benzinu protože předpokládám (možná špatně) že tam budou mít benzín "čerstvější".
Prakticky netankuju u OMV a Shell kvůli špatným zkušenostem s Carrerou 100 a brutálním cenám.
Když jsem někde mimo civilizaci tak preferuju Benzinu protože předpokládám (možná špatně) že tam budou mít benzín "čerstvější".
Prakticky netankuju u OMV a Shell kvůli špatným zkušenostem s Carrerou 100 a brutálním cenám.