Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
Tesco (měly by to být PHM OMV z Vídeňské rafinérky)
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ale riedene vodouExFun píše:Tesco (měly by to být PHM OMV z Vídeňské rafinérky)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
www.tomaskroner.com
S Tescem jsem nemel nikdy problem. Ale nejlepsi byly casy, kdy meli N95 i N98 za stejnou cenu.
Teď mají u Tesca pěkně drahý benál.
Ať si ho tedy nechají
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tankuji výhradně u Shell, V-Power 95 benzín. Mám totiž zlužební drožku a k ní kartu Euroshell, se kterou lze platit i v zahraničí u Shell pumpy. Z každého litru paliva koupeného u Shellu má firma nějakou malou slevu.
Takže když jedu někam, kde to neznám, tak si nejdříve nastuduji, kde mají pumpy Shell a podle toho si řídím tankování paliva
A zatím jsem opravdu asi za 10 let zpátky nemusel tankovat jinde, než u Shellu. Zaplať pánbůh, že mají tak hustou síť čerpacích stanic
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Takže když jedu někam, kde to neznám, tak si nejdříve nastuduji, kde mají pumpy Shell a podle toho si řídím tankování paliva
![Applause :ymapplause:](./images/smilies/41.gif)
Naftu tankuji na Shellu, tak nějak z tradice a naivně doufám, že tankuji kvalitní palivo ...
Benzín tankuji na našem letišti, protože je levnější![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Benzín tankuji na našem letišti, protože je levnější
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
Jsme dva, mam to stejně...DoubleSix píše:Tankuji výhradně u Shell, V-Power 95 benzín. Mám totiž zlužební drožku a k ní kartu Euroshell, se kterou lze platit i v zahraničí u Shell pumpy. Z každého litru paliva koupeného u Shellu má firma nějakou malou slevu.
Takže když jedu někam, kde to neznám, tak si nejdříve nastuduji, kde mají pumpy Shell a podle toho si řídím tankování palivaA zatím jsem opravdu asi za 10 let zpátky nemusel tankovat jinde, než u Shellu. Zaplať pánbůh, že mají tak hustou síť čerpacích stanic
![]()
Jinak na Vídeňské u Tesca jsem taky x krát bral do Báwa a dobrý, ale víc jsem bral pak u Globusu, páč jsem tam poblíž bydlel
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Jo a jestli to Lukoil dělá tak jak píše Lukas, tak to se mi líbí, tak by to mělo být ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
To už ale může být pozděDeli píše:Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míň![]()
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)