kolik znáš řidičů amerik, že vynášíš tyhle soudy?goes píše: Ono ve finale cyklista jak ridic ameriky. Ty skupiny ignorantu si obecne nemaji co vytykat.
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Niko nadžanel ko kerdža
nesoudim jejich styl jizdy dle toho kolik znam cyklistu, motorkaru ci ridicu amerik, ale dle toho, jak se chovaji, kdyz je potkam. Z dane skupiny potkavam ridice amerik nejmene, nicmene z toho mala jezdi az na naprostoe vyjimky jak totalni ignoratni okoli. Typickym projevem je kochaci styl jizdy, kdy "ja si jedu 60-70 mi to brumla a ty se pos..." + dalsi jejich typicke navyky. Mozna jsou i jini a mozna ti jini jsou ze skupiny ridicu amerik ve vetsine, zrejme ale existuji jen v pribezich fanousku amerik, ja je nepotkavam.
Cyklisu potkavam samozrejme vice, ale procento tech, co se chovaji debilne je vyrazne mensi. Neresim tedy nejake absolutni hodnoty poctu, ale procentni zastoupeni v dane skupine.
Cyklisu potkavam samozrejme vice, ale procento tech, co se chovaji debilne je vyrazne mensi. Neresim tedy nejake absolutni hodnoty poctu, ale procentni zastoupeni v dane skupine.
co je špatnýho na kochacím stylu jízdy? pokud někdo jede 70, tak nemůže bejt problém ho prakticky kdykoliv a kdekoliv předjet navíc kochacím stylem se jezdí hlavně o víkendech a to přeci není kam spěchat, ni? navíc amerik zas nejezdí tolik........kolem Pardubitz a HK je možná vzhledem k rozloze území vůbec nejpočetnější komunita těhle lidí a, že bych o ně vyloženě brkal co pár kilometrů to fakt ne...
Naposledy upravil(a) Pickuper dne stř 20 črc 17:36, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
ano, to je presne to jejich mysleni a dekuji, zes mi to jen potvrdil. Hele mi je jedno jak si jedou, pro mne je to jen stejna verbez jako cyklisti a motorkari. Nic vic a nic min.
goes přece vždycky řeší všechno a všechny
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
pick: kdybych to resil, tak to vypada jinak. Pouze jsem konstatoval svuj pohled na vec, ze to je stejna verbez. Kdybch to resil, hledam nejake reseni. Hledam ho? Ne. Jen naplnuji svuj kredit
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ve středu cestou z motodovolené jsem v Jeseníkách viděl jak vedoucí skupinky cca 8 slovenských cyklistů vjel z vedlejší bez jakéhokoliv zpomalení nebo rozhlédnutí na hlavní silnici přímo pod Felicii. Měl štěstí, že mu Felda uhnula, jinak by se válel po její kapotě.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
http://www.navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=9717
...přirozený výběr
...přirozený výběr