Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
jen se nevymlouvej
bond: souhlas. missaka asi radeji vyhlasovat nebudem, co
bond: souhlas. missaka asi radeji vyhlasovat nebudem, co
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V podstatě kdekoliv Za mě bych navrhoval klasiku - Dušnou + okolíkoncernova_simonka píše:tak jako po tom, co jsme najeli do německa už je jakékoli místo v čechách nebo na moravě šňůrkařina .. ale doma v beskydech je nejpěkněji ..otázka je, kde se tam dá jezdit ...
Ain´t nobody got time for that
A co znama Moravska ecce homo? Mira by to mal rovno za dvorkom a ja by som si cestou akurat zohrial motor
www.tomaskroner.com
tak ono se da pekne sjet na spouste mist, ale rekl bych ze zvysena ucast na silnici by se setkala s nechtenou pozornosti
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
s tou je problem v tom, ze dobre se da sjet jen na kousku. prvni tretina vede dedinou, pak to jsou tri vraccecky a je najezd na hlavni tah z Ol na polsko. tam byva neskutecny provoz. sam tam jezdim vetsinou jen po nocich.
a jak rika bond, neradno budit velkou pozornost. pi vetsi ucasti to chce najit nejakou cestu bokem.
a jak rika bond, neradno budit velkou pozornost. pi vetsi ucasti to chce najit nejakou cestu bokem.
Autoforum.cz
Taky ještě jednou díky všem! Byl to super víkend, bezva gang a svezení bylo perfektní. Díky pánové a dámy, bylo mi ctí… :] Musíme zopáknout co nejdřív…
Ten termín v říjnu beru, je to přesně mezi dvěma víkendy, kdy budu v ČR, tže proč hned nevypadnout do Pekla :] … (Ale stejně budu tiše doufat, že se aspoň v pár lidech utrhneme dřív, vyrazil bych klidně hned zpátky …) Už hledam, co místo dovolený pořídit za vhodnější stroj na smyčku než GTčko — něco čemu nebude vadit po 7s políbit svah nebo svodidla… :]]
Ten termín v říjnu beru, je to přesně mezi dvěma víkendy, kdy budu v ČR, tže proč hned nevypadnout do Pekla :] … (Ale stejně budu tiše doufat, že se aspoň v pár lidech utrhneme dřív, vyrazil bych klidně hned zpátky …) Už hledam, co místo dovolený pořídit za vhodnější stroj na smyčku než GTčko — něco čemu nebude vadit po 7s políbit svah nebo svodidla… :]]
Bohužel, žádnej zázrak to nebude, většinu jsem vyházel. Spíš jsem jenom vytáh foťák protáhnout, když už jsem se tam s nim vláčel, ale bude max. pár shotů z parkoviště, zítra to proberu. — Fotky bude mít spíš Ondra a vlastně i další kluci z tý posádky fotili…Rikin píše:Btw nemate nekdo fota? Ten hoch s AMGckem hodne fotil.
Někdy přes léto tam vyrazim jenom vyloženě papparazzit, prolézt si tam místa, odkud se dá pořídit něco rozumnějšího z okruhu, ale… pravda je, že ty fotky co se tady válí za pár € asi neni úplně špatná volba, přecijen to je od typů, co se tam válí s technikou celý víkendy, ti to maj v paži jinak, než když já tam budu bloudit a zkusmo něco fotit. (Nebo je to minimálně jednodušší než tam dva dny lézt po lesích a polích a pak se jenom dívat, jak si ostatní kraví na trati… X-D)
"Save the Ring"… Asi by mi to ani nevadilo, max by se tahaly ze svodidel občas pozlacený Q7 no…mmira píše:osobne mi tam vic vadili ti rusove. nebude trvat dlouho a koupi to cele.
Hele úplně to vypadalo, jako by se turisti jeli podívat, jak vypadá odklízení trosek 0:] Každopádně BUS jsem fakt nečekal.mmira píše:i autobus se objevil
Jo tak tohle kolo bylo luxusní, to jsem tuším v té první motokáře frčel s Filipem, byla sranda :] Za mě nejlepší kolo víkendu… :]]Deli píše:
acer bez střechy a šediváci se ženou do akce
No jinak nakonec i já jsem dojel dom v celku, jsem to měl asi nejblíž. Splašenýmu obýváku taky nakonec nic moc neni, bude to na reklamaci servisu, něco tam minule frajeři podcenili, tže žádnej velkej problém. "Co z toho upadne, to tam nepatřilo." Měli podobnej názor Tže něco málo poladit, podbít, sesadit, natlakovat, a bude…
nejaky paparaci si tam hezky chytil tebe
Autoforum.cz
To Honza: jo jizda s tebou se povedla, i me pobavila . Urcite bychom namerili nejvetsi G . Vcera jsem trefil lisku,podvozek pujceneho Mondea dopadl snad navlas stejne jak tvuj u AMG ,uplne stejne rozmlaceny. To jen tak
to Acer.t : Nahodou si tim telefonem netocil, kdyz jsem te predjel. Hrozne bych se chtel videt.
Na ten termin v rijnu na NS jeste kouknu, a zapisu si ho do kalendare. Snad budu mit volno
Ty fotky od prof.fotografu jsou sice vesmes vcelku pekne, ale silene neakcni.
Myslim, ze vetsina ma taky poznatek, ze videa, at uz jsou pekna z okruhu, NS a tak, nikdy nedokazou vykreslit to, jak se citi clovek na palube, a jak v aute lita jak hadr na holi. Skoro bych rekl, ze je to fyzicky namahave sedet i jako spolujezdec
to Acer.t : Nahodou si tim telefonem netocil, kdyz jsem te predjel. Hrozne bych se chtel videt.
Na ten termin v rijnu na NS jeste kouknu, a zapisu si ho do kalendare. Snad budu mit volno
Ty fotky od prof.fotografu jsou sice vesmes vcelku pekne, ale silene neakcni.
Myslim, ze vetsina ma taky poznatek, ze videa, at uz jsou pekna z okruhu, NS a tak, nikdy nedokazou vykreslit to, jak se citi clovek na palube, a jak v aute lita jak hadr na holi. Skoro bych rekl, ze je to fyzicky namahave sedet i jako spolujezdec
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
-
- Autoškolák
já na těch placenejch mám pěknou fotku v zatíčce, docela uvažuju, že jíkoupím .. celkově jsou pěkné fotky, mrzí mě, že jsem se nedostala na nějaké místo na trati, kde bych mohla koukat ..