Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
Tesco (měly by to být PHM OMV z Vídeňské rafinérky)
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ale riedene vodou Mam niekolko znamych a rodinnych prislusnikov, ktory na Tesco benzin nepovedia jedno pekne slovo a prestali ho brat. Auto obcas nejde natocit a pod. Takze tomu by som sa vyhol oblukom.ExFun píše:Tesco (měly by to být PHM OMV z Vídeňské rafinérky)
www.tomaskroner.com
S Tescem jsem nemel nikdy problem. Ale nejlepsi byly casy, kdy meli N95 i N98 za stejnou cenu.
Teď mají u Tesca pěkně drahý benál. Ať si ho tedy nechají
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tankuji výhradně u Shell, V-Power 95 benzín. Mám totiž zlužební drožku a k ní kartu Euroshell, se kterou lze platit i v zahraničí u Shell pumpy. Z každého litru paliva koupeného u Shellu má firma nějakou malou slevu.
Takže když jedu někam, kde to neznám, tak si nejdříve nastuduji, kde mají pumpy Shell a podle toho si řídím tankování paliva A zatím jsem opravdu asi za 10 let zpátky nemusel tankovat jinde, než u Shellu. Zaplať pánbůh, že mají tak hustou síť čerpacích stanic
Takže když jedu někam, kde to neznám, tak si nejdříve nastuduji, kde mají pumpy Shell a podle toho si řídím tankování paliva A zatím jsem opravdu asi za 10 let zpátky nemusel tankovat jinde, než u Shellu. Zaplať pánbůh, že mají tak hustou síť čerpacích stanic
Naftu tankuji na Shellu, tak nějak z tradice a naivně doufám, že tankuji kvalitní palivo ...
Benzín tankuji na našem letišti, protože je levnější
Benzín tankuji na našem letišti, protože je levnější
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
Jsme dva, mam to stejně... Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míňDoubleSix píše:Tankuji výhradně u Shell, V-Power 95 benzín. Mám totiž zlužební drožku a k ní kartu Euroshell, se kterou lze platit i v zahraničí u Shell pumpy. Z každého litru paliva koupeného u Shellu má firma nějakou malou slevu.
Jinak na Vídeňské u Tesca jsem taky x krát bral do Báwa a dobrý, ale víc jsem bral pak u Globusu, páč jsem tam poblíž bydlel A byla to reakce hlavně na ty šmejdy, co se několikrát natankoval na Shellu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Jo a jestli to Lukoil dělá tak jak píše Lukas, tak to se mi líbí, tak by to mělo být
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
To už ale může být pozdě . Navíc moje navigace v mobilu neukazuje provozovatele pumpyDeli píše:Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míň