naprosto souhlasímmmira píše:tady se to nekomu nejak zalibilo . jinak vzhledem k faktu, ze vetsina aut byla z Moravy, tak si muzem udelat party na nektere z horskych silnic, co tu mame. beskydy, jeseniky, staci zapichnout prst do mapykoncernova_simonka píše:já jsem pro jakoukoli akci co nejdříve
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
-
- Autoškolák
tak jako po tom, co jsme najeli do německa už je jakékoli místo v čechách nebo na moravě šňůrkařina .. ale doma v beskydech je nejpěkněji ..otázka je, kde se tam dá jezdit ...
tak úplně nejbližší akce se koná již za pár dní ve stínu české fukušimy ...... ale počítám, že tam by to spíše než ježděním mohlo zavánět gangbangemkoncernova_simonka píše:já jsem pro jakoukoli akci co nejdříve
Niko nadžanel ko kerdža
-
- Autoškolák
vůbec nevím, o co jde ..
ale no tak, i u nas si lze vyborne zajezdit (viz http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=195)koncernova_simonka píše:tak jako po tom, co jsme najeli do německa už je jakékoli místo v čechách nebo na moravě šňůrkařina .. ale doma v beskydech je nejpěkněji ..otázka je, kde se tam dá jezdit ...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Naprosto souhlasimmmira píše:ale no tak, i u nas si lze vyborne zajezdit (viz http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=195)koncernova_simonka píše:tak jako po tom, co jsme najeli do německa už je jakékoli místo v čechách nebo na moravě šňůrkařina .. ale doma v beskydech je nejpěkněji ..otázka je, kde se tam dá jezdit ...
Pokud to bude někde v Beskydech, tak se s radostí taky zúčastním
Ain´t nobody got time for that
wow, ted jsem si vsiml, ze Simona nasadila odvazny avatar. myslim, ze mame jasneho viteze, tedy v vitezku v soutezi o nejlepsi avatar
Autoforum.cz
muzem vyhlasit i miss AFmmira píše:wow, ted jsem si vsiml, ze Simona nasadila odvazny avatar. myslim, ze mame jasneho viteze, tedy v vitezku v soutezi o nejlepsi avatar
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Autoškolák
to neni moje prace, za to může Láďa