koncernova_simonka píše:řekla bych, že tam bylo i pár rozumných lidí
To je na mě, že jo... díky
Deli píše:bylo pár tmavších, ale z těch, co dojeli jezdit žádnej pobuda tam nebyl... to už víc podezřele vypadal Arnie
pjanda píše:Ja rad svezu kohokoli, svezu se s nekym, ukazu jak na to s jeho autem... Ale kdyz jedna jizda realne znamena okolo 15 minut casu (najet, samotne kolo, vyjet, dochlazeni...), zacali jsme nekdy v 10 a skoncili v 18 a mezitim bylo mozna tak 1,5 hodiny zavreno, nedalo se to vsechno stihnout
Holt resty dozeneme priste
Souhlas, o to více se máme na co těšit
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
koncernova_simonka píše:
no dyť jo, zatím jsem si nevšimla, žeby ti někdo něco vyčítal, ti co tam byli, tak ví jak čas letěl a jak to bylo hektické + často zavřený okruh ...
Ja sam si to vycitam, protoze to beru tak, ze byt tam a nezazit poradne kolo v rychlem aute, ktere tam dokaze jet na urovni casu, o kterych piseme, neni stoprocentni. Ale holt se uz neda nic delat.
Dalsi pouceni pro priste: vypustime vecer predem pneumatiky ferraristum a hned bude otevreno vetsinu dne
A kazdopadne nabizim pred dalsi NS treninkove setkani na "Sudschleife" Vymyslime to nejak s Ladou, verim, ze nekdo prijede...
Pokud to bude jeste v sprnu tak se hlasim s nejvetsi strelou
koncernova_simonka píše:
no dyť jo, zatím jsem si nevšimla, žeby ti někdo něco vyčítal, ti co tam byli, tak ví jak čas letěl a jak to bylo hektické + často zavřený okruh ...
Ja sam si to vycitam, protoze to beru tak, ze byt tam a nezazit poradne kolo v rychlem aute, ktere tam dokaze jet na urovni casu, o kterych piseme, neni stoprocentni. Ale holt se uz neda nic delat.
Dalsi pouceni pro priste: vypustime vecer predem pneumatiky ferraristum a hned bude otevreno vetsinu dne
A kazdopadne nabizim pred dalsi NS treninkove setkani na "Sudschleife" Vymyslime to nejak s Ladou, verim, ze nekdo prijede...
Pokud to bude jeste v sprnu tak se hlasim s nejvetsi strelou
koncernova_simonka píše:já jsem pro jakoukoli akci co nejdříve
tady se to nekomu nejak zalibilo . jinak vzhledem k faktu, ze vetsina aut byla z Moravy, tak si muzem udelat party na nektere z horskych silnic, co tu mame. beskydy, jeseniky, staci zapichnout prst do mapy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
koncernova_simonka píše:já jsem pro jakoukoli akci co nejdříve
tady se to nekomu nejak zalibilo . jinak vzhledem k faktu, ze vetsina aut byla z Moravy, tak si muzem udelat party na nektere z horskych silnic, co tu mame. beskydy, jeseniky, staci zapichnout prst do mapy
koncern zevluje v Práglu, na vesnici jezdí o víkendech
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.