Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Dostal jsem nekolikrat vynadano, ze podporujeme "flashove sracky" , a tak jsme do clanku jeste radeji pridali par screenu z celeho videa:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... nim-videu/
I pokud flash "muzete", na poslednim obrazku je lepe nez na videu videt, ze na hlavici radici paky manualu je skutecne 5 pozic nahore a tri dole, o sedmikvaltu tedy neni pochyb...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... nim-videu/
I pokud flash "muzete", na poslednim obrazku je lepe nez na videu videt, ze na hlavici radici paky manualu je skutecne 5 pozic nahore a tri dole, o sedmikvaltu tedy neni pochyb...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tohle je pěkné video A jak akčně řadí s tim automatem
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Já spíš se všemi přicházejícími generacemi pozoruju ústup od klasického broukovitého tvaru se zadkem protaženým až na zem a nástup klasického pontonu karoserie. Ta zadní světla doufám nejsou myšlena vážně do série...vasco píše:Za mě dobrý, furt to vypadá jak olízanej nanuk...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
to je přesně to o čem jsem mluvil, Porsche si u 911tky sama na sebe upletla bič.....jsem zvědavej jak budou vypadat za 10letRedBaron píše:Já spíš se všemi přicházejícími generacemi pozoruju ústup od klasického broukovitého tvaru se zadkem protaženým až na zem a nástup klasického pontonu karoserie.
Niko nadžanel ko kerdža
Nova 911 skoro odhalena na tomto "nahodnem" videu
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... ideo-foto/
Ac nejsem zrovna showman, reseni tech zadnich svetel (ve tme) se mi zamlouva, vypada sexy A pokud by to bylo jako na te ilustraci (jakoze to tak skoro jiste bude), mohlo by to vypadat pekne i ve dne...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... ideo-foto/
Ac nejsem zrovna showman, reseni tech zadnich svetel (ve tme) se mi zamlouva, vypada sexy A pokud by to bylo jako na te ilustraci (jakoze to tak skoro jiste bude), mohlo by to vypadat pekne i ve dne...
Skanz3n
Skanz3n
Světla jsou pěkná ale pozoruju přesně to, co už jsem říkal dříve. Ústup od klasického profilu brouk-porsche k naprosto obyčejnému kupé pontonu karoserie.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
RB: Myslim, ze uz vzhledem ke koncepci se to uplne klasickym kupe nikdy stat nemuze, ale jinak zrovna tento vyvoj neodsuzuji, nebot jej povazuji za prirozeny - predpokladam, ze neni dan snahou o vetsi show ci cimkoli podobnym, ale spise snahou dale vylepsovat aerodynamiku, dostat se k alespon trochu lepsimu rozlozeni hmotnosti mezi napravy apod. Nic to ale samozrejme nemeni na tom, ze treba takova 964 ma docela jine kouzlo
Posledni spy fotky - Porsche uz na maskovani evidentne kasle. Na teto modre uz je toho maskovani velmi malo, tvary pride snad az prilis pripominaji soucasny Cayman. Ale je otazkou, kam se v nove generaci posune ten...
A jeste tu mame zlutou, ta je maskovana trochu vice:
Nove informace v podstate zadne...
Posledni spy fotky - Porsche uz na maskovani evidentne kasle. Na teto modre uz je toho maskovani velmi malo, tvary pride snad az prilis pripominaji soucasny Cayman. Ale je otazkou, kam se v nove generaci posune ten...
A jeste tu mame zlutou, ta je maskovana trochu vice:
Nove informace v podstate zadne...
Skanz3n
Skanz3n
S tim se dá i souhlasit, čim novější 911, tim víceméně horšíPickuper píše:já vám nevím nemůžu se zbavit dojmu, že nejlepší "nová 911tka" je bohužel (či bohudík?) ta od Singera.....tyhle klasický tvary a formy jsou jako rubikon, kterej nejde překročit.......911tka zkrátka musí mít Fuchsy, kachní ocas a polepy na dveřích
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Sice uz jsme s tim jezdili i na Nordschleife, takze je to vlastne nuda , ale nektere veci neomrzi - par pohledu na GT3 RS 4.0 z prezentace pro britske zakazniky konane pred letosnim Goodwoodem.
Mimochodem, kdyz uz v tom snimku Andreas Preuninger, clovek odpovedny za vsechna GT, mluvi o tom, jak je treba naslouchat zakaznikum, by me zajimalo, kolik lidi jim reklo, ze chce u 991 elektricky posilovac rizeni kvuli uspore asi tak 0,1 litru paliva na 100 km...
Mimochodem, kdyz uz v tom snimku Andreas Preuninger, clovek odpovedny za vsechna GT, mluvi o tom, jak je treba naslouchat zakaznikum, by me zajimalo, kolik lidi jim reklo, ze chce u 991 elektricky posilovac rizeni kvuli uspore asi tak 0,1 litru paliva na 100 km...
Skanz3n
Skanz3n
před chvílí sme fšici chlopi, jaxme tu fčíl na dílně slintali.... ty garážisti odnaproti si přivezli na renovaci Porše 1600 v bílé barvě a prakticky provozuschopné (nevyznám sa v tym, tipuju tak 70's) a skládali nám to z návěsu přímo před očima
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.