....je vidět, žes nikdy nezažila srazík ve stínu české Fukušimy.........z těch zážitků bys dýchala ještě 5 let .... nemluvě o tom, že tam se schází výhradně rozumní lidé .... ale nepochybuju, že víkend na Ringu byl velkejkoncernova_simonka píše:Jeden z nejlepších víkendů, co jsem zažila ... z těch zážitků dýchám ještě dneska, řekla bych, že tam bylo i pár rozumných lidí
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Niko nadžanel ko kerdža
Ja jsem mezi temi rozumnymi urcite nebyl , ale diky i Tobe za ucast, konecne to tam jednou nevypadalo jako na gay partykoncernova_simonka píše:Jeden z nejlepších víkendů, co jsem zažila ... z těch zážitků dýchám ještě dneska, řekla bych, že tam bylo i pár rozumných lidí
každopádně doufám, že to letos ještě výjde, abych si mohla vychutnat více kol a konečně změřit ten čas
Těším se na fotky a na další super zážitky.
Díky
Jako seznamovaci vikend to bylo dobre, ale priste je treba vice jezdit Znam to tam asi nejlepe z tech, co jsme tam letos byli, a tak me mrzi, ze jsem nestihl jet se vsemi, abych pomohl se zazitim trati, coz je na NS pro zrychleni nejdulezitejsi. Ale snad neni vsem dnum konec...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Faktem je, ze co jste prijel, na parkovisti uz se neobjeviliArnie J píše:Vždyť jo, já neříkám, že mi vadili. Já jako skinhead jen vypadám
Skanz3n
Skanz3n
-
- Autoškolák
pjanda píše:Ja jsem mezi temi rozumnymi urcite nebyl , ale diky i Tobe za ucast, konecne to tam jednou nevypadalo jako na gay partykoncernova_simonka píše:Jeden z nejlepších víkendů, co jsem zažila ... z těch zážitků dýchám ještě dneska, řekla bych, že tam bylo i pár rozumných lidí
každopádně doufám, že to letos ještě výjde, abych si mohla vychutnat více kol a konečně změřit ten čas
Těším se na fotky a na další super zážitky.
Díky
Jako seznamovaci vikend to bylo dobre, ale priste je treba vice jezdit Znam to tam asi nejlepe z tech, co jsme tam letos byli, a tak me mrzi, ze jsem nestihl jet se vsemi, abych pomohl se zazitim trati, coz je na NS pro zrychleni nejdulezitejsi. Ale snad neni vsem dnum konec...
Jsi zlobivý, ale o Tvém rozumu si nedovolím pochybovat.
Spíš by mě zajímala ta jízda na trati, kterou jsi tam tolikrát zmiňoval v samých superlativech
tak příštěpjanda píše:Chtel jsem, abychom si trochu sjeli s Arniem, s Delim
neblázni, já se jen drželdrugster píše:to Deli: ty jsi tocil pri me jizde video?
jj, bylo príma já pár fotek mam, dal jsem na FB, ale dohromady to vlastně nic neniacer.t píše:
kucí paráda
Všem děkuji za společnou účast....myslím, že jsme trhli rekord na NS v počtu českých účastníků v jeden den takže díky všem zůčastněným za výborný víkend
btw: to jsem vám neřekl předjel jsem RS4 NS ....sice jela na blikačkách, ale na to se historie ptát nebude a to Clio co mne předjelo na začátku jsem na konci předjel
PS:Fotky budou
PS2: Video mám jen od sebe ....
bylo pár tmavších, ale z těch, co dojeli jezdit žádnej pobuda tam nebyl... to už víc podezřele vypadal ArniePickuper píše:hmm.....jak to tak sleduju tak to byla vcelku velmi vydařená akce a užili jste si, což je dobře, protože tak je to správne a tak to ma byt
btw: .....a jak to na Ringu a v těsném okolí vypadá s barevnejma? jako je mi jasný, že doménou barevnejch motorsport nikdy nebyl a nebude, ale naopak ty parkoviště s fajne kárama kolem by mohli různý uzenáče lákat k nějaký tý čórce ......
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
acer bez střechy a šediváci se ženou do akce
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Sim: Ze bych mluvil o sve jizde? Ja rad svezu kohokoli, svezu se s nekym, ukazu jak na to s jeho autem... Ale kdyz jedna jizda realne znamena okolo 15 minut casu (najet, samotne kolo, vyjet, dochlazeni...), zacali jsme nekdy v 10 a skoncili v 18 a mezitim bylo mozna tak 1,5 hodiny zavreno, nedalo se to vsechno stihnout
Holt resty dozeneme priste
Skanz3n
Skanz3n
poteseni bylo asi na vsech stranach. na hard core starych harcovniku se zacina nabalovat dalsi vrstva a nutno uznat, ze fajn lidi. jen tak dal.
ja si jen tak pro zajimavost dnes z prumerne rychlosti spocital cas BTG (vzdalenost 19,1 km), vyslo mi to na 8"50. po pripocteni cca 30 s na cilovku to hodi 9"20 na cele kolo. bida, bida. je hodne co zlepsovat. uz vim i kde a na co se soustredit.
ted jen vymyslet, kdy se tam znovu dostat. navrhuji vikend 1-2/10. jezdi se oba dny 10:15-19:00. v patek v pohode prijet, vyspat se, odjezdit sobotu, vecer posedet, vyspat se, odjezdit nedeli a nekdy odpo vyrazit domu.
ja si jen tak pro zajimavost dnes z prumerne rychlosti spocital cas BTG (vzdalenost 19,1 km), vyslo mi to na 8"50. po pripocteni cca 30 s na cilovku to hodi 9"20 na cele kolo. bida, bida. je hodne co zlepsovat. uz vim i kde a na co se soustredit.
ted jen vymyslet, kdy se tam znovu dostat. navrhuji vikend 1-2/10. jezdi se oba dny 10:15-19:00. v patek v pohode prijet, vyspat se, odjezdit sobotu, vecer posedet, vyspat se, odjezdit nedeli a nekdy odpo vyrazit domu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
-
- Autoškolák
mmira píše:poteseni bylo asi na vsech stranach. na hard core starych harcovniku se zacina nabalovat dalsi vrstva a nutno uznat, ze fajn lidi. jen tak dal.
souhlasím, zorganizuj to
-
- Autoškolák
pjanda píše:Sim: Ze bych mluvil o sve jizde? Ja rad svezu kohokoli, svezu se s nekym, ukazu jak na to s jeho autem... Ale kdyz jedna jizda realne znamena okolo 15 minut casu (najet, samotne kolo, vyjet, dochlazeni...), zacali jsme nekdy v 10 a skoncili v 18 a mezitim bylo mozna tak 1,5 hodiny zavreno, nedalo se to vsechno stihnout
no dyť jo, zatím jsem si nevšimla, žeby ti někdo něco vyčítal, ti co tam byli, tak ví jak čas letěl a jak to bylo hektické + často zavřený okruh ...