tvoje averze vuci cyklistum je znama, takze je te treba brat s rezervou. Nicmene jsou zde pripady stretu, kdy auto najizdelo z vedlejsi na hlavni a na hlavni jela motorka vyrazne rychleji, nez mela a soud dal plnou vinu motorce jdouci po hlavni, protoze ridic nema povinnost predpokladat extremni poruseni rychlosti apod. Tudiz chapu, ze u tebe je vinik jasny bez zjisteni faktu, ale pro ten zbytek to mohlo byt cele jinak.Caddy píše:tohle me taky zvedlo ze zidel zase....budou popotahovat ridicku, kdyz ji tam nejakej fracek z vedlejsi vleti....spis by se meli zajimat, kdo ji zaplati skodu na aute....
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
dyt tu chodim porad
je normalni, ze me po 20 hodinach po driftu do 1,5 m kopriv svedi porad popaleniny?
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
To je úplně normální. Prostě z těch kopřiv musíš vylézt ven. Jinak se toho nezbavíš.
a to jsem ted jeste slysel, ze pry v techto pripadech ani neni narok an uhradu skody....nevim, co je na otm pravdy, ale ani bych se v tomhle podelanem state nedivil...takze kdyz mi nejaky kolomrd neda prednsot a udela skodu za dvacet tisic, muzu se jit klouzat...
stale vic bych si pral,a by cyklisti museli mit nejake papiry a hlavne povinne ruceni...
stale vic bych si pral,a by cyklisti museli mit nejake papiry a hlavne povinne ruceni...
to mas nejake pomylene. At ti zpusobi skodu kdokoli a jakkoli, tak na nahradu skody mas narok. Pouze u cyklisty jde o to, ze pokud nemas havarijni pojisteni, tak musis tu nahradu skody vymahat po cyklistovi a to treba soudni cestou. To mas jako kdyz ti nekdo pujde jako chodec kolem auta a rozbije ti ho. Taky pokud nemas havarijni pojisteni, tak se budes muset zrejme soudit, ci se dohodnete mimosoudne, ci to pujde z nejakeho jeho obecne pojistky.Caddy píše:a to jsem ted jeste slysel, ze pry v techto pripadech ani neni narok an uhradu skody....nevim, co je na otm pravdy, ale ani bych se v tomhle podelanem state nedivil...takze kdyz mi nejaky kolomrd neda prednsot a udela skodu za dvacet tisic, muzu se jit klouzat...
Ono ve finale cyklista jak ridic ameriky. Ty skupiny ignorantu si obecne nemaji co vytykat. Jeste k nim je treba pridat motorkare. To jsou takove tri skupiny se zvlastnim myslenim a chovanim.
spoluucast muzes opet vymahat po tom, co ti zpusobil skodu. Pripadne mit sjednane pojisteni spoluucasti, muzes mit havarijni v podstate bez spoluucasti apod. reseni je hodne. Ono i v pripade havarijni pojisteni muzes nahradu skody uplatnovat po tom, co ti ji zpusobil.
Proste jezdi-li nekdo po silnici se svym vozidlem, musi pocitat s tim, ze mu muze vzniknout skoda a to jinymi ucastniky provozu, stavem vozovky, zviretem apod. tedy muze byt zpusobena skoda i takova, kde proste nebude po kom chtit plneni - typicky zvire apod.
Proste jezdi-li nekdo po silnici se svym vozidlem, musi pocitat s tim, ze mu muze vzniknout skoda a to jinymi ucastniky provozu, stavem vozovky, zviretem apod. tedy muze byt zpusobena skoda i takova, kde proste nebude po kom chtit plneni - typicky zvire apod.
Tak babský dres a podvlíkací zateplovací triko sou doma... a budou se nadělovat dokonce hned příští víkend, bo sem si zpoměl, že drahá má narozky....pavproch píše:benzina má akci: celkem slušné cyklo dresy chlapské i babské za 80litrů benzínu + 240 kaček.... podobný cyklodres se dá v cyklošopech kupiť za cca 600... du do teho dámského (je křasně růžovoučký -a už bude první dárek pod strom pro drahou 3/4)
(takže už nebude o 25 ale o 26 let starší než holky, po kerých se koukám.... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.