Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
A mám tady první souboj Stinger Card versus Ramer 34.30 GHz ve čtvrtek 19.05.2011 kolem 16:00 na Hornoměcholupské v Praze. Současně jsem měl zapnutý referenční Beltronics 975e EURO, který mám zabudovaný v autě. Těch 34.30 GHz je bez záruky, jelikož jsem to neviděl přímo já, ale kolega - předjezdec s přenosným detektorem, takže je možné, že něco poplet.
Měřilo se na odjezdu, to jsou ty větší vzdálenosti, červená Octavia s radarem je označená červenou tečkou, detekce Stinger Card modrou a detekce Beltronics 975e EURO fialovou tečkou. Nadšení je velké, protože citlivost je opravdu enormní a falešné poplachy prakticky žádné. Radar (červená tečka) jsem odhalil tak, že se najednou zbláznil Stinger Card testovaný v kanceláři (žlutá tečka) a když poplachy neustávaly ani po výměně antény za jinou, sedl jsem s ním do auta a jal se hledat zdroj poplachů v okolí.
Měřilo se na odjezdu, to jsou ty větší vzdálenosti, červená Octavia s radarem je označená červenou tečkou, detekce Stinger Card modrou a detekce Beltronics 975e EURO fialovou tečkou. Nadšení je velké, protože citlivost je opravdu enormní a falešné poplachy prakticky žádné. Radar (červená tečka) jsem odhalil tak, že se najednou zbláznil Stinger Card testovaný v kanceláři (žlutá tečka) a když poplachy neustávaly ani po výměně antény za jinou, sedl jsem s ním do auta a jal se hledat zdroj poplachů v okolí.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Tak to docela vejrám. Tam jsou furt cedule, ale měřit jsem je tam dlouho neviděl.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ty cedule tam zase byly, ale stejně měřili ještě notný kus před cedulí! Jelikož to byla ale PČR, tak stejně řidiči nemohli moc protestovat. Dokonce to trochu vypadalo, jako by je tím chtěli naschvál zmást, že každý bude brzdit až u cedule a oni jej změří ještě před ní.
Jelikož výjimečně měřili prakticky před školou, tak bych to i celkem akceptoval.
Jelikož výjimečně měřili prakticky před školou, tak bych to i celkem akceptoval.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Já teda ne, protože tam je podchod.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podchod je podchod a děti jsou děti, těm člověk do hlavy nevidí, co je může napadnout.
god bless antiradar...
fčera, 4proudovka od FM okolo friedlantu směr hory, přijíždím od Pržna, najedu, zrychluju na obvyklých 130+, předjedu Audi A6 2,5TDI, pilotovi se to nelíbilo a tak mně těsně před těma benzinkama na horizontu předjíždí (to už tam musí mít 140+...), já totiž už brzdím na 90, bo mi to pípá.... byli tam (jako obvykle....) ten s tou audinou se asi bude divit...
fčera, 4proudovka od FM okolo friedlantu směr hory, přijíždím od Pržna, najedu, zrychluju na obvyklých 130+, předjedu Audi A6 2,5TDI, pilotovi se to nelíbilo a tak mně těsně před těma benzinkama na horizontu předjíždí (to už tam musí mít 140+...), já totiž už brzdím na 90, bo mi to pípá.... byli tam (jako obvykle....) ten s tou audinou se asi bude divit...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zážitek č. 1. z dnešního cestování (od půlpátéráno mám najeto skoro 800km.... zážitek č.2 dám do nejlepších cest v ČR):
co to mohlo být?
jedu si takhle lesem po pusté silnici třetí třídy, nikde nic, žádné omezení rychlosti, nikdo v dohledu ani na cestě ani v lese a nejedou "laser alarm" - asi 4x to píplo a pak nic.... o cca 10km dále se to opakovalo, zase v lese zase bez lidí... u oběda se mi to rozleželo v hlavě, taxem to po jídle otočil a jel to zkoumat - opačným směrem, tak už mi to ani na jednom místě nepíplo ???
(vasco bude vědět - první pípnutí těsně před koncem stoupání (před tou prudkou zatáčkou, pak už je skřípající dědina), druhé těsně před výjezdem z lesa do staré vsi před bílovcem...)
co to mohlo být?
jedu si takhle lesem po pusté silnici třetí třídy, nikde nic, žádné omezení rychlosti, nikdo v dohledu ani na cestě ani v lese a nejedou "laser alarm" - asi 4x to píplo a pak nic.... o cca 10km dále se to opakovalo, zase v lese zase bez lidí... u oběda se mi to rozleželo v hlavě, taxem to po jídle otočil a jel to zkoumat - opačným směrem, tak už mi to ani na jednom místě nepíplo ???
(vasco bude vědět - první pípnutí těsně před koncem stoupání (před tou prudkou zatáčkou, pak už je skřípající dědina), druhé těsně před výjezdem z lesa do staré vsi před bílovcem...)
No a nesvítilo slunce? Něco podobného se mi stalo v dobách kdy sem měl AR, jel sem asi 170 na okresce v lese, a najednou laser allert, tak sem si málem stříknul do textilu... Tak sem nad tím dumal a s největší pravděpodobností to byly sluneční paprsky, které se draly skrz stromy
2.0i 107kW
no to je fakt slunko svítilo, ale v obou místech je ten les docela hustej....
Tak zase vem si, ze pokud je les dostatecne hustej, tak tim projde jen urcitej proud světla a třeba to bylo ono, co to rozpípalo. Ale nechci kecat blbosti, je to jen můj názor, čím by se to možná dalo vysvětlit
2.0i 107kW