Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Ta M3 GTS vcera byla podle vsecho skutecna, kdyz na to tak koukam - http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... tare-casy/
Nektere detaily jsou prece jen jine, ale zasadni indicie - podivne reseni zadniho kridla - selhala. Zvlastni je to i z fabriky
Nektere detaily jsou prece jen jine, ale zasadni indicie - podivne reseni zadniho kridla - selhala. Zvlastni je to i z fabriky
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
a kdo měl pravdu ?pjanda píše:Ta M3 GTS vcera byla podle vsecho skutecna, kdyz na to tak koukam - http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... tare-casy/
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
a mel taky cernou strechu? Me se zda, ze byla oranzova.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tech veci nesedi vice. Mel tam jine brzdy, sedadla byla Recaro ad., ale to se vsechno da vymenit...
Prozkoumame fotky a uvidime
Prozkoumame fotky a uvidime
Skanz3n
Skanz3n
zkusím pohledat na forech zda ji někde najdu, měla číslo 004
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Chlapi, chci vam vsem podekovat za uzasnou akci, moc se mi to libilo a jsem rad, ze jsem poznal dalsi super lidi.
A jeste jednou specialni diky Pavlovi za uzasne svezeni mym autem.
Do konce sezony planuju Grossglockner, tak pak vam dam vedet, treba se nekdo prida. Rad vas zase uvidim! Skoda, ze ta akce byla tak uspechana, v nedeli jsem byl totalne mrtvy, nevim jak jsem dojel domu, jel jsem to snad 7 hodin. ;/
Jinak sorry, ze moc nereaguju na prispevky, nemam bohuzel cas chodit na net, ani cist. Snad se k tomu dostanu treba o vikendu.
Btw nemate nekdo fota? Ten hoch s AMGckem hodne fotil.
A jeste jednou specialni diky Pavlovi za uzasne svezeni mym autem.
Do konce sezony planuju Grossglockner, tak pak vam dam vedet, treba se nekdo prida. Rad vas zase uvidim! Skoda, ze ta akce byla tak uspechana, v nedeli jsem byl totalne mrtvy, nevim jak jsem dojel domu, jel jsem to snad 7 hodin. ;/
Jinak sorry, ze moc nereaguju na prispevky, nemam bohuzel cas chodit na net, ani cist. Snad se k tomu dostanu treba o vikendu.
Btw nemate nekdo fota? Ten hoch s AMGckem hodne fotil.
pracuje se na tomRikin píše: Btw nemate nekdo fota? Ten hoch s AMGckem hodne fotil.
ač nejsem hoch s AMG
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Richarde, ja dekuji za duveru, Tve auto se ridi vazne samo Nasi jizdu snad jeste zanalyzuji z dat Lama Detectoru , ale verim, ze bez prebytecne zateze bych donutil Bonda k chybam
Jizda zpatky byla hrozna. My jsme sice jeli az pred osmou a s dvema vetsimi prestavkami to zvladli za 5,5 hodiny, ale kvuli desti to bylo narocne...
Fotky budou, uz se na tom pracuje
Jizda zpatky byla hrozna. My jsme sice jeli az pred osmou a s dvema vetsimi prestavkami to zvladli za 5,5 hodiny, ale kvuli desti to bylo narocne...
Fotky budou, uz se na tom pracuje
Skanz3n
Skanz3n
Ty jsi hoch s mahagonemacer.t píše: ač nejsem hoch s AMG
Skanz3n
Skanz3n
To pseudoGTS, malo urcite ciernu karbonovu strechu. Dokonca ma podla fotiek aj Mkovu odrtrhovu hranu na kufri, ktorej sa Pavel divil.drugster píše:a mel taky cernou strechu? Me se zda, ze byla oranzova.
Este ma napadlo, aka je velka vyhoda cestovat v skupinke s CBckami. Hold, pokial nevyskusas, nevies. S Rikinom sme prekecali celu cestu ako stare baby Bolo mi ctou
www.tomaskroner.com