Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
presne tak. navic tam na vjezdu nebudou takove ty stupidni zavory.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Díky všem, byla to podařená akce a jsem rád, že jsem mohl jet s vámi Výlet na NS je pro mě pokaždé velkým zážitkem.. Spálené pneu, smrad ze spojky, atmosféra... Prní večer jsme se Simnou, Acerem a pár dalšími zamířili na večeři do penzionu, který vlastní Sabine Schmitz. Ještě teď se oblizuji po tom steaku z argentinského býka, který servírovali sirový na rozpáleném kamenu
Současně každé odpoledne na Nordschleife probíhalo představení Jaguaru XKR-S pro vip zákazníky. Krásné auto, konečně dravá kočka na NS ...... British powaaaaaa
Ačkoli na novém Nurburgringu nebyla žádná velká akce, potkali jsme i pár TOP supersportů jako je SLR (kupodivu čas od času vyjelo na NS), Enzo (celý den zaparkované na parkovišti u NS), Carreru GT a další Překvapila mě trojice 1M, krásná motokára
.
Pár fotek nahrajem později
Současně každé odpoledne na Nordschleife probíhalo představení Jaguaru XKR-S pro vip zákazníky. Krásné auto, konečně dravá kočka na NS ...... British powaaaaaa
Ačkoli na novém Nurburgringu nebyla žádná velká akce, potkali jsme i pár TOP supersportů jako je SLR (kupodivu čas od času vyjelo na NS), Enzo (celý den zaparkované na parkovišti u NS), Carreru GT a další Překvapila mě trojice 1M, krásná motokára
.
Pár fotek nahrajem později
Pavle, bylo to perfektní.. Jízdu po NS si u tebe vyberu příštěpjanda píše:S Ondrou take na nic nedoslo, s acerem podobne. Takze i kdyz se vetsina veci podarila, jsem z toho trochu rozpacity, nebot jsem chtel, aby to bylo z tohoto pohledu perfektni pro kazdeho, coz se nestalo.
My vyjeli z Nürburgu s Acerem a Simonou po 17.hodině. Provoz byl ze začátku docela hustý, ale po pár kilometrech prořídl. Před Norimberkem jsme chytili hustý déšť, ale dalo se jet celkem rozumně stabilně 140 km/h..Arnie J píše:Jinak cesta domů byla úmorná, 500km hustého provozu v hustém dešti, levý pruh jel jen 100-110 km/h......... Snad někdo nahodí rozumné fotky
Maximální německá perverznost
tam davaji hranolky ke vsemu, chtit cokoliv jineho je jak shanet nove RWD R6 kupe s manualem
Autoforum.cz
to zatím není problém, ne? E92 je stále ve výrobě
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ano, ale mirnem Neni to uzavrena trat, ale na NS se tam da natrenovat velmi dobre, je to charakterem hodne podobne - velka prevyseni, slepe horizonty, zatacky... Navic jak pravil R.F.: pri nehode zustava otevreno A ja dodam: kolo 0 euro, vzdalenost od Brna 250 km a vyrazne lepsi povrchArnie J píše:To bude asi v provozu, co?pjanda píše:Rad bych, kdybychom se v srpnu potkali v CR, mame velmi podobnou silnici na jihu Cech Sezeneme nejaka auta a najedeme trochu vice kilometru...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Diky Prijed nekdy na jih, mas to ostatne nejblize, dame treninkove SS a budes moci ostatnim poreferovat, ze to stoji za vyletOndraCZF píše:Pavle, bylo to perfektní.. Jízdu po NS si u tebe vyberu příště
Skanz3n
Skanz3n
SS? to je Südschleife?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Jiste Kdyby se zavrela, bude lepsi nez NS
Skanz3n
Skanz3n