Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
jarka: Ano, není-li uvedeno jinak
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
je to takovy gulas. Arnie, predpokladam, meril BTG, ja zminuju odhad casu na cele kolo, tedy 20.9 km. Pavel delal nejaka realna mereni, ale startoval je kus pred mostem a koncil zase kus za branou (pevny start za vyjezdem z boxu az do ubrani na omezeni na konci, nejakych 200-300 m za tou posledni branou), kdyz jsme jeli spolu, tak mi takto nameril 9:33. mmch, to bylo docela dobre kolo. vyrazeli jsme mezi prvnimi po otevreni, za celou dobu jsem nemusel predjizdet, ani se mi nikdo nemotal za prdeli. navic sucho.
edit: vidim, ze me upresneni za ostatni prislo s krizkem po funuse
edit: vidim, ze me upresneni za ostatni prislo s krizkem po funuse
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Gratuluji, že jste žádné auto nerozstřelili. Nevěřil jsem.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ja to merim takto, protoze jsem to tak meril vzdy. Kdyz jsem na NS zacinal, o necem jako BTG jsem ani nevedel. A protoze me zajima, s jakym autem dokazu byt jak rychly, srovnavam to hlavne sam se sebou Ale myslim, ze tento cas nebude daleko od letmeho kola - muze chybet tak 500-700 m trati a misto letmeho prujezdu je tu zrychleni z mista...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ze by??pjanda píše:Ja to merim takto, protoze jsem to tak meril vzdy. Kdyz jsem na NS zacinal, o necem jako BTG jsem ani nevedel. A protoze me zajima, s jakym autem dokazu byt jak rychly, srovnavam to hlavne sam se sebou Ale myslim, ze tento cas nebude daleko od letmeho kola - muze chybet tak 500-700 m trati a misto letmeho prujezdu je tu zrychleni z mista...
mmira píše:jinak co se casu tyce, ja meril prumernou rychlost. vynuloval tesne za startem, odecital pri zaverecne brane. nejlespi vykon byl 130 km/h. po prepocteni na celou delku okruhu by to dalo cas cca 9:30.
mmira píše: kdyz jsme jeli spolu, tak mi takto nameril 9:33.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem podla vsetkeho k uzasnemu zazitku a ostava mi len hltat vase dojmy a zazitky, lutovat, ze sa mi to z casovych dovodov nedalo absolvovat a miesto toho sedel niekde v kolone pri Zagrebe, ked vy ste nahanali sekundy na ringu Kazdopadne snad sa podari nabuduce a davam si za povinnost ucast aspon v Roadtrip Juzne Cechy, snad to klapne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já jsem to měřil od první brány pod poslední audi bránu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
To bude asi v provozu, co?pjanda píše:Rad bych, kdybychom se v srpnu potkali v CR, mame velmi podobnou silnici na jihu Cech Sezeneme nejaka auta a najedeme trochu vice kilometru...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie J píše:To bude asi v provozu, co?pjanda píše:Rad bych, kdybychom se v srpnu potkali v CR, mame velmi podobnou silnici na jihu Cech Sezeneme nejaka auta a najedeme trochu vice kilometru...
nee to je uzavřená trať a žádné zvíře při této trati nedojde k uhoně
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Ano, ale zase se nebude uzavirat trat kdyz se nekdo vysekaArnie J píše:To bude asi v provozu, co?pjanda píše:Rad bych, kdybychom se v srpnu potkali v CR, mame velmi podobnou silnici na jihu Cech Sezeneme nejaka auta a najedeme trochu vice kilometru...