Bouchání dveřmi a jiné
Moderátor: řidičBOB
Bouchání dveřmi a jiné
Také vás dokáže tak nadzvednout, když spolujezdci neumí normálně zavřít dveře a mlátí s nimi jak u tanku? Expertem na tohle jsou ženské, člověk jim to může stokrát vysvětlit a příště zase - prásk, až mám pocit, že se vysype okno.
Re: Bouchání dveřmi a jiné
Ne. Hele, to si nevybereš. Z několika aut, která používám, mají dvě (kupé) velké těžké dveře, které je potřeba opravdu zabouchnout silou a některé (nejen) ženské s tím mívají problém. Když s takovým autech chvíli jezdíš, tak ti to mlácení dveřmi přejde "do krve" a pak zbytečně praštíš dveřmi u auta, kde to vůbec není potřeba. A naopak když s tím kupé dva měsíce nejedu, tak prvních pár dovření dveří je vždycky nadvakrát i natřikrát.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha . zabit malo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bezrámová okna mají obě ta moje kupé - a čas od času na něj zatlačím i já sám
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Viděl jsem tak jednoho chlapa, který se snažil zavřít auto s bezrámovými okny a nevšiml si, že má stažené okno... Málem do toho auta udělal šipku.
mmira: Stydím...
. ale musim uznat, ze ta moje se to za ta leta uz naucila. ostani bud nevozim nebo jim galantne oteviram a zaviram dvere.
Autoforum.cz
mmira píše:hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha . zabit malo
No na othle jsem taky haklivy, nepamatuju si, ze by to nekdo zaviral za neco jineho, nez za skla....pokud je mam teda vytazeny, coz zas tak casto nebyva