Bouchání dveřmi a jiné

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

mr.brown
Autoškolák

Bouchání dveřmi a jiné

Příspěvek od mr.brown »

Také vás dokáže tak nadzvednout, když spolujezdci neumí normálně zavřít dveře a mlátí s nimi jak u tanku? Expertem na tohle jsou ženské, člověk jim to může stokrát vysvětlit a příště zase - prásk, až mám pocit, že se vysype okno. X(
Slawall
Mistr volantu

Re: Bouchání dveřmi a jiné

Příspěvek od Slawall »

+1
2.016V 99kW
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Ne. Hele, to si nevybereš. Z několika aut, která používám, mají dvě (kupé) velké těžké dveře, které je potřeba opravdu zabouchnout silou a některé (nejen) ženské s tím mívají problém. Když s takovým autech chvíli jezdíš, tak ti to mlácení dveřmi přejde "do krve" a pak zbytečně praštíš dveřmi u auta, kde to vůbec není potřeba. A naopak když s tím kupé dva měsíce nejedu, tak prvních pár dovření dveří je vždycky nadvakrát i natřikrát.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha ;). zabit malo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Bezrámová okna mají obě ta moje kupé - a čas od času na něj zatlačím i já sám x_x
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

styd se :-w
Autoforum.cz
mr.brown
Autoškolák

Příspěvek od mr.brown »

Viděl jsem tak jednoho chlapa, který se snažil zavřít auto s bezrámovými okny a nevšiml si, že má stažené okno... Málem do toho auta udělal šipku.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

mmira: Stydím...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

:). ale musim uznat, ze ta moje se to za ta leta uz naucila. ostani bud nevozim nebo jim galantne oteviram a zaviram dvere.
Autoforum.cz
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

mmira píše:hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha ;). zabit malo

No na othle jsem taky haklivy, nepamatuju si, ze by to nekdo zaviral za neco jineho, nez za skla....pokud je mam teda vytazeny, coz zas tak casto nebyva :)
Odpovědět