![Angry X(](./images/smilies/14.gif)
Bouchání dveřmi a jiné
Moderátor: řidičBOB
Bouchání dveřmi a jiné
Také vás dokáže tak nadzvednout, když spolujezdci neumí normálně zavřít dveře a mlátí s nimi jak u tanku? Expertem na tohle jsou ženské, člověk jim to může stokrát vysvětlit a příště zase - prásk, až mám pocit, že se vysype okno. ![Angry X(](./images/smilies/14.gif)
![Angry X(](./images/smilies/14.gif)
Re: Bouchání dveřmi a jiné
Ne. Hele, to si nevybereš. Z několika aut, která používám, mají dvě (kupé) velké těžké dveře, které je potřeba opravdu zabouchnout silou a některé (nejen) ženské s tím mívají problém. Když s takovým autech chvíli jezdíš, tak ti to mlácení dveřmi přejde "do krve" a pak zbytečně praštíš dveřmi u auta, kde to vůbec není potřeba. A naopak když s tím kupé dva měsíce nejedu, tak prvních pár dovření dveří je vždycky nadvakrát i natřikrát.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha
. zabit malo
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bezrámová okna mají obě ta moje kupé - a čas od času na něj zatlačím i já sám ![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Viděl jsem tak jednoho chlapa, který se snažil zavřít auto s bezrámovými okny a nevšiml si, že má stažené okno... Málem do toho auta udělal šipku.
mmira: Stydím...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Autoforum.cz
mmira píše:hmm, a ted si vem, ze mas bezramova skla a milionkrat muzes vysvetlovat, ze na ty se nesaha. zabit malo
No na othle jsem taky haklivy, nepamatuju si, ze by to nekdo zaviral za neco jineho, nez za skla....pokud je mam teda vytazeny, coz zas tak casto nebyva
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)