Jízda na nouzové rezervě

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Bond007
Economy Run Master

Re: Jízda na nouzové rezervě

Příspěvek od Bond007 »

mozna bys mel to LSD omezit ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

btw zlata dojezdovka, oproti tem nesmyslum co se davaji ted - kompresor... to mohl vymyslet jen pitomec
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Jak pitomec?? Víš kolik to ušetří CO2?? =)) =)) =)) Slyším BIO ,EKO, CO2 a mám hned hnusnou náladu. Kdo za to může? :-? :-? :-?
Naposledy upravil(a) Smrťák dne úte 12 črc 21:18, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jinak predminuly vikend jsem prorazil pravou predni na M3. trefil jsem sutr velikosti dlazebni kostky. smala byla, ze to udelalo diru do bocnice. M3, jak znamo, rezervu nema, jen M opravnou sadu. ta bohuzel tezce nefungovala. nebylo to daleko od baraku, par km, tak jsem to na prazdne gume, Corsa se nastesti rozplacla, tak to rafku nevadilo, pomalinecku dojel do vedlejsi vesnice, kde jsem to kvuli rokopane ceste musel nechat stat. a valil jsem shanet rezervu. kdyz jsem se vecer vratil k autu s rezervou (245/45 R18, trochu vetsi nez origo), zjistil jsem, ze jsem si sice vzal zvedak, ale spatny klic, misto 17 jsem mel 19 z kiwika. cestu mezi dedinama uz nastesti otevreli, tak jsem se dosoural domu a druhy den na ten balon nasadil. vlezl se, ale na milimetry. a pak jsem to auto vezl do brna, pekne hezky 110 tempomat, spotreba 7.8. report asi poslu do bruselu, zadne preplnovane mrdky nepotrebujem, staci poradny sestivalec :))
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:btw zlata dojezdovka, oproti tem nesmyslum co se davaji ted - kompresor... to mohl vymyslet jen pitomec
Já jsem si připlatil za plnohodnotní!! Bez rezervy ani ránu! [-x
Ale nejlepší je novej Sharan, kde se s rezervou vůbec nepočítá - prostě tam na ní není místo :ymdaydream: Takže tam jsem musel jít do kmpresoru a té lepící sračce :-q
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

To byla COOL nálada. Kdo nemá v hlavě má v nohách. :D Unie ví co mají mazlíčci rádi x_x x_x x_x x_x Auto bez rezervy nikdy. To raději půjdu k jiné značce.I kdybych v životě nepíchnul.Na našich super cestách stejně hrozí spíše proražení pneu ,případně disku. Takže nějaká sada je mi platná jako mrtvému zimník
Naposledy upravil(a) Smrťák dne úte 12 črc 21:24, celkem upraveno 1 x.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:
Bond007 píše:btw zlata dojezdovka, oproti tem nesmyslum co se davaji ted - kompresor... to mohl vymyslet jen pitomec
Já jsem si připlatil za plnohodnotní!! Bez rezervy ani ránu! [-x
Ale nejlepší je novej Sharan, kde se s rezervou vůbec nepočítá - prostě tam na ní není místo :ymdaydream: Takže tam jsem musel jít do kmpresoru a té lepící sračce :-q
v premiovych znackach si za rezervu uz ani priplatit nemuzes ;) takze Z4M bez rezervy, 130i bez rezervy, Vectra bez rezervy ;) stara dobra 540i rezerva :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Plnohodnotnou rezervu jsem měl naposled na oktě... :D Zato teď je to výborný, E87 i E92 byly koupeny na rft, ale dal jsem tam non-rft, na opravnou sadu samozřejmě kašlu... :-D Takže když jsem pak zůstal stát s proraženou pneu, tak jsem hromadnou dopravou dojel k druhému autu, nabral jeden zimák, že to na to hodím a dojedu do pneuservisu... :D V půlce cesty jsem si uvědomil, že vlastně není ani v jednom autě zvedák, tak jsem sháněl někoho, kdo mi ho půjčí, což se nakonec povedlo, ale u auta jsem pak zjistil, že tam vlastně ani není klíč na kola... :D :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Být prémiový je teda fajn =)) Dáme tam opravnou sadu a pro jistotu tam neuděláme místo pro rezervu,aby nějaká svině toho nevyužila a těžkou rezervou přispěla k zničení planety.Svět se v hovno obrací
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond: vidíš a můj vůz to měl ještě ve standardu a bez příplatku...zbytek modelové řady bez rezervy a se všemocnou pneu ContiSeal... :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět