Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
hmm.....tak to nic. Kdyby to měli u nás třeba v Kauflandu tak bych jednu flašku vína okoštoval, ale cestovat za tím nebudu...........navíc oproti všeobecně rozšířené představě "relikvie" tohoto typu neshromažďuji, ani jsem nikdy neshromažďoval
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To měl být žert, ne asi... Vím houby, kde to prodávají, když tam mají piva Red Erik, Beck's a Birra Italia.
Ale že bych si vybral, to máš asi pravdu... Víš, jak na mě.
Ale že bych si vybral, to máš asi pravdu... Víš, jak na mě.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
to víš Majkle, kouknu a vidím
.... ale každopádně je to dobrej marketingovej tah.......stočím nějakej samoser či čučo do lahve, dám etiketu nějakýho diktárora a odbyt zajištěn.....
btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....
.... ale každopádně je to dobrej marketingovej tah.......stočím nějakej samoser či čučo do lahve, dám etiketu nějakýho diktárora a odbyt zajištěn.....
btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....
Niko nadžanel ko kerdža
To je príma Já bych jim to udělal i na elektřinu chceš se koukat večer na telku, hoď do automatu dvácuPickuper píše:vyhozený peníz, ty baráky se začnou vybydlovat v podstatě už v průběhu rekonstrukce..........jediným řešením je v tomhle případě přejít po rekonstrukci z klasickýho bydlení na ubytovnovej typ se sekuriťákama u vchodu, vybírání občanek od návštěv a kamerama na všech chodbách. Takhle je to ve dvou barákách pro cikány v Pardubicích a plná spokojenost (u černejch teda asi ne). Dřív přímo v těch barákách měli služebny i MPíci a stejně to bylo na hovno. Jo, a jako bonus tam maj společný sprchy, ze kterejch chvíli teče voda jen když tam hoděj speciální zakoupenej žeton
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
hustěPickuper píše:btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....
cca 15-30km od Pardubitz, jak kterej každopádně dnešní nejfrekventovanější hláška, kterou na sebe pořvávali takřka celej den a přes celou střechu,asi aby to slyšela celá vesnice byla: ty vole je to rovný, jak když praštíš žida přes páteřSlawall píše:A odkud jsou?
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper píše:cca 15-30km od Pardubitz, jak kterej každopádně dnešní nejfrekventovanější hláška, kterou na sebe pořvávali takřka celej den a přes celou střechu,asi aby to slyšela celá vesnice byla: ty vole je to rovný, jak když praštíš žida přes páteřSlawall píše:A odkud jsou?
Natoč nějaký videa