![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
hmm.....tak to nic. Kdyby to měli u nás třeba v Kauflandu tak bych jednu flašku vína okoštoval, ale cestovat za tím nebudu...........navíc oproti všeobecně rozšířené představě "relikvie" tohoto typu neshromažďuji, ani jsem nikdy neshromažďoval ![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To měl být žert, ne asi...
Vím houby, kde to prodávají, když tam mají piva Red Erik, Beck's a Birra Italia.
Ale že bych si vybral, to máš asi pravdu... Víš, jak na mě.![Day dreaming :ymdaydream:](./images/smilies/105.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Ale že bych si vybral, to máš asi pravdu... Víš, jak na mě.
![Day dreaming :ymdaydream:](./images/smilies/105.gif)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
to víš Majkle, kouknu a vidím
.... ale každopádně je to dobrej marketingovej tah.......stočím nějakej samoser či čučo do lahve, dám etiketu nějakýho diktárora a odbyt zajištěn.....
btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
.... ale každopádně je to dobrej marketingovej tah.......stočím nějakej samoser či čučo do lahve, dám etiketu nějakýho diktárora a odbyt zajištěn.....
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....
Niko nadžanel ko kerdža
To je prímaPickuper píše:vyhozený peníz, ty baráky se začnou vybydlovat v podstatě už v průběhu rekonstrukce..........jediným řešením je v tomhle případě přejít po rekonstrukci z klasickýho bydlení na ubytovnovej typ se sekuriťákama u vchodu, vybírání občanek od návštěv a kamerama na všech chodbách. Takhle je to ve dvou barákách pro cikány v Pardubicích a plná spokojenost (u černejch teda asi ne). Dřív přímo v těch barákách měli služebny i MPíci a stejně to bylo na hovno. Jo, a jako bonus tam maj společný sprchy, ze kterejch chvíli teče voda jen když tam hoděj speciální zakoupenej žeton![]()
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
hustěPickuper píše:btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem....
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
cca 15-30km od Pardubitz, jak kterejSlawall píše:A odkud jsou?
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper píše:cca 15-30km od Pardubitz, jak kterejSlawall píše:A odkud jsou?každopádně dnešní nejfrekventovanější hláška, kterou na sebe pořvávali takřka celej den a přes celou střechu,asi aby to slyšela celá vesnice byla: ty vole je to rovný, jak když praštíš žida přes páteř
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Natoč nějaký videa