Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?
Re: Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?
Právě že místa tam nad oknem moc není, z toho důvodu uvažuji o Ext 50, kterej nahoře sežereou asi jen 10-12cm místa. Původně jsem přemýšlel o C 80 případně Z 90 ale ty jsou mimo už jen z toho důvodu, že nejde udělat ovládání na kliku, navíc by to sežralo spousta místa a zasahovalo to do okna
2.0i 107kW
tak 12 cm je vyska bezne kazety klasickych plnych predokenich rolet a to klidne s el. pohonem. Resil jsem to pri nakupu oken, ale nakonec jsem to nedaval, nicmene ani jedna kazeta co mi nabizeli nemela pres 130 mm. Nabidku tech rolet/zaluzii jsem resil pres DecPlast.
Aha, no dobra. Ale zase el pohon je šileně drahej a tam, kde se s ručním pohonem pohybuju kolem 12tis, tak za el pohodam dam 45
2.0i 107kW
s tim pohonem jsem to myslel tak, ze i v nabidce rolet s pohonem se vesli do kazet 130 mm. to zda to vezmes nebo ne neresim. Jinak ja nevim co mas za nabidku, ale mi vychazela predokeni roleta s pohonem na okne v160 s210 na cca 5000 Kc. Urcite ne ani 12 a ani 45. Nebo to myslis za celou zakazku?
Za celou zakazku. 3 oknagoes píše:s tim pohonem jsem to myslel tak, ze i v nabidce rolet s pohonem se vesli do kazet 130 mm. to zda to vezmes nebo ne neresim. Jinak ja nevim co mas za nabidku, ale mi vychazela predokeni roleta s pohonem na okne v160 s210 na cca 5000 Kc. Urcite ne ani 12 a ani 45. Nebo to myslis za celou zakazku?
2.0i 107kW
tak to nevim co ti nabizeli za tech 45tis. holt jiny kraj, jiny mrav.
Praha mam primo i cenovou kalkukacigoes píše:tak to nevim co ti nabizeli za tech 45tis. holt jiny kraj, jiny mrav.
2.0i 107kW
já bych šel do protisluneční fólie.........na normální velikost okna je to za pár peněz, takže když to nebude to pravý ořechový, není problém to dát dolů a jít třeba do těch předokenních žaluzií
Niko nadžanel ko kerdža
to je nejaky omyl, ne. predoknenni zaluzie nezerou nic, jen kdyz se vytahnou nahoru, tak zaberou tak 5 cm mista. box na horni strane potrebuji rolety. a tem by i odpovidala cena. mmch, stejneho omylu se dopustil taky clovek, co mi zaluzie montoval. misto nich najdrive naspecifikoval a nacenil rolety, az rozmer boxu nad balkonovymi dvermi me trkl do oci.šmoula píše:Právě že místa tam nad oknem moc není, z toho důvodu uvažuji o Ext 50, kterej nahoře sežereou asi jen 10-12cm místa.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
MMira: mě to tak bylo řečeno i zaměřovacím technikem Ale dle obrazku níže, to vypadá že to nesežere prakticky nic.
2.0i 107kW