Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od Pickuper »

fajne video, na videa z Pikes Peaku bych mohl čumět furt :) ..... si říkám, proč není třeba nějakej takovejhle race třeba v Rakousích na Hochalpenstrasse ....... tam bych se na Monstera Tajimu jel mrknout hned :(
Niko nadžanel ko kerdža
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Myslim, ze to chce tradici, ktera dnes z "bezpecnostnich" duvodu vzniknout nemuze. Vsak se podivejte na ta videa - lide stoji kousek u trate, auta se kutali ze skaly a vsem to prijde normalni, vzdyt je to Pikes Peak. Kdyby to takto nekdo udelal dnes, jde druhy den sedet... Vlastne se i divim, ze zrovna v USA to prochazi, ale to bude dano jejich konzervativismem, Pikes Peak si vzit nenechaji.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já to prostě nechápu..........smrt a těžká zranění, to k motorsportu odjakživa patřilo...........tak jakýpak copak, když chce někdo být v teple a bezpečí tak hraje šachy nebo je divákem squashe B-)
Niko nadžanel ko kerdža
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Mne to rikat nemusite, plati jedine - kdyz jdu zavodit, muzu pri tom umrit, kdyz se na to jdu divat, muzu pri tom umrit. Je na kazdem, aby si zvazil rizika a rozhodl se, zda to udela, nebo da prednost bezpecnejsimu peceni pstruha mikrovlnce.

Nepochopim obvinovani zavodniku ze zabiti apod., divaci kolem trate jsou faktor, na ktery nemohou brat ohled. Smyslem zavodu je zavod, nejlepsi cas, ostatni je kulisa. Kazdy si ostatne muze stoupnout tam, kam se auto nemuze dostat ani kdyby chtelo. Kdyz nekdo dal prednst lepsimu vyhledu pred vlastni bezpecnosti, je to jeho rozhodnuti, za ktere musi nest odpovednost. Muze to byt smutne, dojemne, ale odpovedny je za sebe kazdy sam.

Bohuzel jsme nahradili osobni odpovednost spolecenskou, shodou okolnosti po americkem vzoru. Za takovych podminek bude neco jako rallye jednou minulosti, je to jen otazka casu...
Skanz3n
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

#-o

v dýzlu a na 20" :(( achjo :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Zajimave, ze to tu vubec maji. Mam pocit, ze nekdo od nas jede na mezinarodni prezentaci az nekdy za 14 dnu...

Nic to nemeni na tom, ze je to tezce OT ;) Toto tema je vyhrazeno sportovnim modelum, z Cayenne a Panamery se mi dobre nedela :)
Skanz3n
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Děkuji za informaci.Jsem tu Panameru v naftě objevil náhodou. :)

V sobotu jsem v Prostějově viděl Porsche 911 Turbo S,stříbrnou.
Bez bodů
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Jsem si zprvu rikal, jestli to neni jen nejaky prislib budouciho dodani s predem urcenymi km, ale nevypada to tak, kdyz to ma cervencovou STK. Holt je to u dealeru rychleji nez se to predstavi novinarum, v tomto pripade asi zadna velka ztrata ;)
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pokud Porsche zamerne nemate, nebo netestuje neco uplne jineho a toto neni podstatne, pak zvesti o docela jinem pojeti nove targy nemaji realny zaklad. Nebot tato strecha je stejna jako u 997, 996, 993... a toto ma byt prototyp 991.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Skanz3n
Odpovědět