Ty jsi teda pěkný čurák Otec měl raději své péro vyhonit do křoví. A já myslel,že je to nějaké náctileté hovado,a on pouze buzerant. Jsi jednička. Trvalý BAN už se nedává? Už se likviduje jako za komančů?? Hovada placená německým kapitálem . MF DNESSmyl Flek z Nohavic píše:Stále. Chtěli se mě díky tobě sice zbavit, ale ustál jsem to. 8-) A po pravdě - asi ani tady nikoho nepřekvapí, když sdělím, že Smrťák navzdory svému slibu, že už na SF nepřijde, se tam objevil znovu a opět se choval jak sprostý hovado (už to jinak neumím nazvat), takže jsem to byl já, kdo ho zablokoval. Nikdo tam nedostal ani zdaleka tolik šancí jako on. Jeho rady na DigiAréně se braly v potaz... on dál oplácí tak, jak oplácí, a pak se ještě diví, že přestane existovat.
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Naposledy upravil(a) Smrťák dne ned 10 črc 18:21, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
u nás se říká vychcat kozám do mlíka , každopádně tyhle invektivy si Majkl nezaslouží ..... kdo seje vítr, sklízí bouři...prostě tak to je
Niko nadžanel ko kerdža
Tady jsou trvalé BANY? Nebo uživatel rovnou neexistuje?
Smil je debil a ještě se tím chlubí
No nic,až se probudím ,nebudu existovat vůbec.Ať žijí buzíci co mají ta práva.nitram47
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ale zasloužím. Hlavně za to, že jsem se ho kdysi vůbec zastával, když ho jiní chtěli vypnout. Neměl jsem to dělat a už se tak ani nikdy nestane.Pickuper píše:každopádně tyhle invektivy si Majkl nezaslouží
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Smrťák píše:No nic,až se probudím ,nebudu existovat vůbec.
Niko nadžanel ko kerdža
To doufám. Na vypnutí je tam 50% uživatelů Majkl ty ty. Brute. Jediný poctivý a spravedlivý
ja vim, ring volny, nemoderovana sekce. presto.
smrtaku, jestli ti nekdo neco udelal, vyrikej si to s to nim treba pres SZ, ustne nebo jinak. ne tu verejne.
smrtaku, jestli ti nekdo neco udelal, vyrikej si to s to nim treba pres SZ, ustne nebo jinak. ne tu verejne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou