To bych prosil. Skutečně hmatatelné etnické rozdíly nemají co dělat s umělohmotným vlastenectvím.Pickuper píše:OK, OK........tak tedy návrat ke starým pořádkům
Pickuper píše:o SuperFóru škoda slov..........to i mlácení prázdný slámy je užitečnější
To bych prosil. Skutečně hmatatelné etnické rozdíly nemají co dělat s umělohmotným vlastenectvím.Pickuper píše:OK, OK........tak tedy návrat ke starým pořádkům
Pickuper píše:o SuperFóru škoda slov..........to i mlácení prázdný slámy je užitečnější
s tím bych sice až tak nesouhlasil, ale budiž.........Smyl Flek z Nohavic píše: Skutečně hmatatelné etnické rozdíly nemají co dělat s umělohmotným vlastenectvím.
Já bych zase až tak nesouhlasil s tvým slučováním neslučitelného. Nicméně již zanedlouho si o tom můžeme pohovořit vom Auge ins Auge.Pickuper píše:s tím bych sice až tak nesouhlasil, ale budiž.........
jak kvůli mě? to jako proto, že sis dovolil nesouhlasit s teorií, že jsem nácek co patří na 10let do krimu?Smyl Flek z Nohavic píše:Stále. Chtěli se mě díky tobě sice zbavit, ale ustál jsem to. 8-)
těším seSmyl Flek z Nohavic píše: Nicméně již zanedlouho si o tom můžeme pohovořit vom Auge ins Auge.