VW Touareg MR 2011 - Zrcátko při couvání, jak nastavit??
Re: VW Touareg MR 2011 - Zrcátko při couvání, jak nastavit??
To je ten koncern tak drahej? Avensis 2010 za 600tis. bez daně má elektrický sicny a volant s pamětí...
ved to mam v blbom socialnom golfe z roku 2006, staci ked prepnem na prave zrkadlo, mi nehovorte ze to je v touaregu len za tucny priplatok
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kubeek: jj, v Golfu to je, ale také to bylo s nějakým paketem. Nastavení nebylo tak easy, jak píšeš - Tuším se musí zařadit R a poté zrcátko nastavit do té polohy, na kterou se má zklápět...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to zrcátko je dobrá fíčura, ale jen když se to udělá automaticky při zpátečce, jinak ani moc ne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: tak jasně
Když máš pak přepínač zrcátek v poloze R, tak při zařazení zpátečky se zrcátko automaticky naklopí...když je ale přepínač v jakékoliv jiné poloze, tak se nenaklápí.
Když máš pak přepínač zrcátek v poloze R, tak při zařazení zpátečky se zrcátko automaticky naklopí...když je ale přepínač v jakékoliv jiné poloze, tak se nenaklápí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ano mas pravdu je nutne to najprv nastavit ale v tej polohe R sa to potom sklopi samo pri zaradeni spiatockyřidičBOB píše:kubeek: jj, v Golfu to je, ale také to bylo s nějakým paketem. Nastavení nebylo tak easy, jak píšeš - Tuším se musí zařadit R a poté zrcátko nastavit do té polohy, na kterou se má zklápět...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kubeek: přesně tak
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Absenci bych neviděl jako nevýhodu. Když to v nějakém autě mám spíš mne to štve. Při troše snahy vidím v pravém zrcátku chodník za autem i když se nesklopí a to na parkování u chodníku IMHO stačí, zato když se sklopí tak nevidím na pravou stranu auta když couvám v těsnějších prostorech. Já zase obvykle hledám jak to vypnout a panoramatické pravé zrcátko jsem v žádném autě nezažil.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jenyk: když nemáš volič naklápění zrcátek na R, tak se nesklopí Já mám také volič standardně v poloze 0.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V GTI MR 2011 to funguje přesně jak je to tu popisováno - tj. při přepnutí zrcátek na R se pravé zrcátko sklápí dolů. Žádný megapaket k tomu nemám.
Ale podotknul bych jednu drobnost - to kam přesně se naklopí se AFAIK musí naštelovat, tj. pokud si s tím nějaký vtipálek hrál, tak to taky nemusí udělat nic.
Já tu funkci spíš chápu jako "při zařazení zpátečky a přepínače na R nastav zrcátko do definované polohy".
Ale podotknul bych jednu drobnost - to kam přesně se naklopí se AFAIK musí naštelovat, tj. pokud si s tím nějaký vtipálek hrál, tak to taky nemusí udělat nic.
Já tu funkci spíš chápu jako "při zařazení zpátečky a přepínače na R nastav zrcátko do definované polohy".