Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
vraci se nekdo z Brna v nedeli zpet? pokud ano, nemel by jedno volne misto? neplanuju ze mi shori auto, ale kamarad co pojede se mnou se nema jak vratit a ja zustvam v D pracovne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ani naposledy jsi to nezplanoval a hle... Ohen vzplal jasnym plamenemBond007 píše:(...) neplanuju ze mi shori auto (...)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak předpokládám, že kromě tebe všichni Pokud pojedu Alfou, tak u mě není problém. Je ale možné, že ji nestihnu dát do kupy a pojedu s Tomášem K., pak je to na němBond007 píše:vraci se nekdo z Brna v nedeli zpet? pokud ano, nemel by jedno volne misto? neplanuju ze mi shori auto, ale kamarad co pojede se mnou se nema jak vratit a ja zustvam v D pracovne
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
alfou na NS? kurde, ja si setrim vatu na rumunsko, ale ns a dve alfy? to je myslim vice, nez si dokaze vetsina predstavit . .
jako pokud by obě dojely, tak to bude pozdvižení
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnolde, vstávej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Už je to uděláno, už je to hotovo Je pravdou, že bych si takovouhle sešlost nemohl nechat ujít
toto trvalo než jsi to zjistilDeli píše:Už je to uděláno, už je to hotovo Je pravdou, že bych si takovouhle sešlost nemohl nechat ujít
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
U me neni problem.Bond007 píše:vraci se nekdo z Brna v nedeli zpet? pokud ano, nemel by jedno volne misto? neplanuju ze mi shori auto, ale kamarad co pojede se mnou se nema jak vratit a ja zustvam v D pracovne