Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
bych tam poslal preventivni buldozerovou jednotku....
Ano, tomu se rika reseni problemu.„Ještě to nejsou ani tři týdny, kdy jsem s primátorkou města hovořil o nutnosti zvýšit dopravní bezpečnost v této ulici. Jednání s primátorkou jsem tehdy vyvolal po nehodě, která měla téměř totožný scénář,“ říká starosta pátého městského obvodu Jiří Hájek a pokračuje: „Dohodli jsme se, že v ulici vybudujeme zpomalovací retardér a také zapustíme zábradlí do chodníku před domem na rohu ulice – tedy před domem, kde žijí méně přizpůsobiví občané, jejichž děti si na chodníku často hrají. .."
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ten retardér je tam proto, aby to auto kvůli cigánům muselo zpomalit a oni měli dost času ho vykrást. Spíš by to chtělo kolem toho baráku postavit 2 metrovou zeď s nerozbitným sklem. Stejně jako to mají v zoo.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
tak mám za sebou (bez výrazných škod na organismu i materiálu) první letošní saltíčko i s bajkem a následný přistání zádama napřed do šutrovatýho bojdela.... sem v prudkým sjezdu mezi spadaným listím přehlíd šutr velkej jak kopačák a už sem letěl.... naštěstí sem jel relativně pomalu, valit to tam 40+, takmě sbírali funebráci...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja dal salticko minuly tyden. dneska si jdu pro prepleteny kolo
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
-1
http://zpravy.idnes.cz/auto-srazilo-dva ... zpravy_sot
"V tuto chvíli se v žádném případě nedá jednoznačně určit, na čí straně je vina," řekla mluvčí jesenické policie Tereza Neubauerová.
Tak pokud jel po vedlejší.. Co mluvčí ,to perla..
http://zpravy.idnes.cz/auto-srazilo-dva ... zpravy_sot
"V tuto chvíli se v žádném případě nedá jednoznačně určit, na čí straně je vina," řekla mluvčí jesenické policie Tereza Neubauerová.
Tak pokud jel po vedlejší.. Co mluvčí ,to perla..
benzina má akci: celkem slušné cyklo dresy chlapské i babské za 80litrů benzínu + 240 kaček.... podobný cyklodres se dá v cyklošopech kupiť za cca 600... du do teho dámského (je křasně růžovoučký -a už bude první dárek pod strom pro drahou 3/4)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tohle me taky zvedlo ze zidel zase....budou popotahovat ridicku, kdyz ji tam nejakej fracek z vedlejsi vleti....spis by se meli zajimat, kdo ji zaplati skodu na aute....