Telka na chalupě
Telka na chalupě
Potřebuji poradit, jak nejednodušeji vyřešit telku na chalupě. Když fungoval analog, tak tam byla nějaká letitá anténa a něco hrálo, ale teď už tam jaksi nehraje nic Rozhodně to neni žádné velkoměsto, spíš pár baráků kolem silnice A chci tam nějak vyřešit telku, stačí pár kanálů, nic extra - požadavky jsou jasné, ať je to co nejsnažší a co nejlevnější, asi to budu platit já
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Re: Telka na chalupě
já myslím, že to spraví STB ( nikoliv Státní Tajná Bezpečnost nýbrž Set Top Box)
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper píše:já myslím, že to spraví STB ( nikoliv Státní Tajná Bezpečnost nýbrž Set Top Box)
Já tomu teda nerozumim, ale to stačí, že ho tam zapojim a pojede to?
bohužel, neni to psaný na měpavproch píše:prodej chalupu
....přesně tak by to mělo bejt. Jediný co je potřeba počekovat, je jestli ta televize už má SCART nebo jen IEC konektor a podle toho vybrat příslušný STB neboť ne každý to nutně musí umět přes IEC
Niko nadžanel ko kerdža
Jasnačka, to se kouknu, co tam je za telky Tak díky, jsem nečekal, že to bude tak snadné
doporučuju například něco takovýho......http://www.alza.cz/evolve-orion-dt-1105-d247905.htm
za minimální peníz umí vše co potřebuješ a ještě něco navíc....... na anténu bych zatím mastil, na 99.9% bude stačit ta, co tam byla doteď. V případě, že nikoliv, existuje milion různejch antén pro DVB-T za pár šušní;)
za minimální peníz umí vše co potřebuješ a ještě něco navíc....... na anténu bych zatím mastil, na 99.9% bude stačit ta, co tam byla doteď. V případě, že nikoliv, existuje milion různejch antén pro DVB-T za pár šušní;)
Niko nadžanel ko kerdža
Jak pise pickaperoj, pokud je tam nejaka starsi telka tak bude bohate stacit nejakej MPEG2 Set-Top-Box.
2.0i 107kW