tak to já jsem udělal totéž tamtéž a moc se mi líbil zvenku i zevnitř. Volvo S60? co stálo vedle bylo jak hodně chudý příbuzný a přitom rozdíl v cenovce byl jen nějakých 15%pavproch píše:XF 3,0D Czech edition sem si ošahal (ze zvědavosti) v olmiku v Olympii a prudce se mi nelíbí... zvenku, zevnitř i technikou...Dix píše:Jaguar XF facelift a Range Evoque moc dobré.Seděl jsem v nich v Brně.
Jaguar a dalsi britske zverstvo
Re: Jaguar a dalsi britske zverstvo
Pravda vyděsí
Toto me celkem prekvapilo.
http://www.autoforum.cz/bleskovky/morga ... eewheeler/
Necekal bych, ze si tuto birtskou kocabku koupi vice nez par nadsencu, ale stalo se
http://www.autoforum.cz/bleskovky/morga ... eewheeler/
Necekal bych, ze si tuto birtskou kocabku koupi vice nez par nadsencu, ale stalo se
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Morgan
morgan, jaká to jsou auta, jak se s nima jezdí a tak?
(jestli se to tu už někde probíralo, tak srr, hledal sem a nenašel, tedy kromě tý trojkolky)
sem jednoho zahlíd minulej tejden (dyž ešče bylo hezky) kdesi u hradubic... a uvědomil si, že vlastně o morganech nic nevím... snad jen si vzpomínám, že do toho dávaj(li) motory z Fordu....
(jestli se to tu už někde probíralo, tak srr, hledal sem a nenašel, tedy kromě tý trojkolky)
sem jednoho zahlíd minulej tejden (dyž ešče bylo hezky) kdesi u hradubic... a uvědomil si, že vlastně o morganech nic nevím... snad jen si vzpomínám, že do toho dávaj(li) motory z Fordu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já myslim, že to nebude jezdit špatně, ty auta moc neváží a lidi co to dělaj, taky nejsou amatéři Ale IMHO to bude spíš stylovka, než závoďák
EDIT: ale teď mají ofiko zastoupení v ČR, tak si můžeš jednoho koupit
EDIT: ale teď mají ofiko zastoupení v ČR, tak si můžeš jednoho koupit
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
když si napsal stylovka (btw, souhlasím s použitím toho slova, při psaní mého dotazu mně ani nenapadlo uvažovat v intencích "závoďák"), ihned mi vytanula na mysli miata.... ta je prý pocitem z jízdy velmi podmanivá.... jaké asi jsou pocity z jízdy morganem? stejné? lepší? jiné?Deli píše:Já myslim, že to nebude jezdit špatně, ty auta moc neváží a lidi co to dělaj, taky nejsou amatéři Ale IMHO to bude spíš stylovka, než závoďák
Já v něm nikdy nejel Ale MX5 bych zase jako stylovku nechápal, to je jezdí docela príma, jen tomu asi chybí nějaké koně...
patří mezi zvěř i RR?
neska sem v místeku na kruháči u teska potkal černej RR.... ale! co to bylo za tipu, když to auto bylo celý černý enem přední haubna byla šedivá? (nebo to měl jenom obouchaný, po kytu a před lakem? )
neska sem v místeku na kruháči u teska potkal černej RR.... ale! co to bylo za tipu, když to auto bylo celý černý enem přední haubna byla šedivá? (nebo to měl jenom obouchaný, po kytu a před lakem? )
tenhle duch to byl....
ta kapota je tuším nerezová
Re: Morgan
Morgany jsou dle mě jedna z nejvíc cool značek..........to spojení moderní a tradiční technologie je aspoň pro mě totální harcore, třeba Morgan Aeromax nebo Supersport .....prostě přední maska se silně šilhajícíma světlama, V8mička skoro 400kobyl a to všechno na dřevěným jasanovým rámu....co dodatpavproch píše:morgan, jaká to jsou auta, jak se s nima jezdí a tak?
jak to jezdí nevím........ale Hammond říká, že hodně dobrý
Niko nadžanel ko kerdža