to je dobře, že AF roste sledovanost (btw, není se co divit, čtení je to tu zajímavé a hlavně, názorově ne vždy "euro-mainstream" .... kuju)pjanda píše:Posledni dny nam to tu prilis nefrci, bohuzel nas tu zatim neni tolik, aby veci jako dovolene nebyly znat. Musime forum trochu vice podporit, protoze na webu za sebou mame nejlepsi dny vubec a i kdyz je cervenec, tak zatim nejlepsi vstup do noveho mesice. Musime si poradit s tim, aby to bylo znat i zde
Statistika - jak forum roste :-)
Re: Statistika - jak forum roste :-)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Deli & Smyl: Chteli jsme predevsim, aby toto forum melo jistou uroven, tj. aby se zde clovek spise neco dozvedel a diskuse byly vecnejsi a kultivovane. Myslim, ze se to po pocatecnich otresech do znacne miry podarilo, co do objemu prispevku je ale potencial takoveho pristupu mensi. Presto verim, ze to je pevnejsi zaklad pro budoucnost nez zapraskane forum chatovymi prispevky docasneho vyznamu (a la casto Smrtak - pri vsi ucte).
Ono sem nechodi malo lidi, 500-1 000 navstevniku za den sem zabrousi prakticky pokazde, jen bohuzel malokdo neco napise Ale vzhledem k dobe trvani navstev a poctu zobrazenych stranek je zjevne, ze zde je co cist. Ted jeste prinutit prichozi take neco napsat Treba vcera tu bylo pres 1 000 lidi, ale ze by se rozepsali se rici neda
Forum pro nas ale primarne nebyl a neni obchodni projekt a na to, ze jsme do nej neinvestovali ani haler krom nakladu na samotne spusteni a provoz, se tu seslo dost lidi a jsem za to rad. Nechci navic "rozumnou komunitu" rozvratit privalem stovek novych lidi, pomalejsi vyvoj mi proto zatim nevadi. Porad plati - pokud se Vam tu libi, pozvete sve zname, muzeme tu udelat i nejake "invite" tlacitko, aby to slo snaze
Obchodne je pro nas klicovy magazin, do ktereho se investuje vice a kde je navstevnost nasobne vyssi, nyni i rostouci pomerne vyraznym tempem...
Ono sem nechodi malo lidi, 500-1 000 navstevniku za den sem zabrousi prakticky pokazde, jen bohuzel malokdo neco napise Ale vzhledem k dobe trvani navstev a poctu zobrazenych stranek je zjevne, ze zde je co cist. Ted jeste prinutit prichozi take neco napsat Treba vcera tu bylo pres 1 000 lidi, ale ze by se rozepsali se rici neda
Forum pro nas ale primarne nebyl a neni obchodni projekt a na to, ze jsme do nej neinvestovali ani haler krom nakladu na samotne spusteni a provoz, se tu seslo dost lidi a jsem za to rad. Nechci navic "rozumnou komunitu" rozvratit privalem stovek novych lidi, pomalejsi vyvoj mi proto zatim nevadi. Porad plati - pokud se Vam tu libi, pozvete sve zname, muzeme tu udelat i nejake "invite" tlacitko, aby to slo snaze
Obchodne je pro nas klicovy magazin, do ktereho se investuje vice a kde je navstevnost nasobne vyssi, nyni i rostouci pomerne vyraznym tempem...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Na mně neber ohled. Já se chodím spíše bavit,ale mám i snahu to moc nezasrat. Ale je tady málo živo. I Garáž už není co byla
Naposledy upravil(a) Smrťák dne úte 05 črc 20:08, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
pjanda: za mě dobré, já ani nechci aby tady bylo tisíce lidí... ten "rodinný" charakter mi přijde lepší, byť z byznys hlediska nic moc, já vim
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli já Tě adoptuji I Chat dělá forum. Občas pod vlivem to nevypadá dobře
Naposledy upravil(a) Smrťák dne úte 05 črc 20:10, celkem upraveno 1 x.
Zivo je tu tak, jak zivo se tu udela Jak vidite, lidi chodi dost, diskuse ale nevznikne z niceho. Snazime se tomu cas od casu pomoci, ale neni udrzitelne, abychom to tak delali do nekonecna. Bud se forum chytne, nebo nikoli. Zatim je to prijemne zpestreni webu a vazim si toho, jaci lide se tu sesli.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda : Nikdo není takový jak se zdá Mám rád svobodu
Vzhledem k tomu, ze forum nevnimam jako byznys, vice ocenim mene kvalitnich prispevku nez zaplavu jinych. Bylo by lepsi, kdyby tu bylo vice zivo, ale k tomu neni daleko, coz je ostatne videt i nyni. Par lidi je na dovolenych a hned je to znat, v cervnu se mi zdejsi aktivita nezdala byt (povetsinou...) az tak marna.Deli píše:pjanda: za mě dobré, já ani nechci aby tady bylo tisíce lidí... ten "rodinný" charakter mi přijde lepší, byť z byznys hlediska nic moc, já vim
Skanz3n
Skanz3n
Chce to více širších témat. Ferrari je fajn ale moc lidí to neosloví . Třeba téma: Jak si vyměnit olej v Testarose Aby ta náročnost spíše neodrazovala. I Chat je fajn. Přispívá k životu fora. Ale jestli jsem nevítán,stačí říct.
Nedelame masovy web, nasi ctenari jsou prevazne narocni, forum tomu odpovida. Kdyz si zde nekdo udela tema "Lepsi vzduchovy filtr do Skody Felicia", urcite ho za to nikdo nebude peskovat, naopak mu ostatni jiste radi poradi, ale jak vidite, takova temata zde nevznikaji. To odpovida i tomu, co se cte na webu - test BMW si precte vice lidi nez test Skodovky. Tak to zkratka je.
Neprisel jsem delat druhe Auto.cz, mirime za narocnejsimi ctenari ve vsech smyslech techto slov. Tj. ne jen na ty, kteri maji draha auta, ale treba i na ty kteri nejdou se stadem a maji vlastni nazory na svet. Jak piseme na nasem Facebooku - od narocnych pro narocne, to je nase motto
S takovym pristupem tezko kdy budeme mit 500 tisic navstev mesicne. Na druhou stranu, dnes je na magazinu ke 100 tisicum a myslim, ze potencial zdaleka nebyl vycerpan.
Ceka nas jeste spousta prace, ale za temi 4,5 mesici, po ktere se o neco snazime, se mi zatim neohlizi spatne...
Neprisel jsem delat druhe Auto.cz, mirime za narocnejsimi ctenari ve vsech smyslech techto slov. Tj. ne jen na ty, kteri maji draha auta, ale treba i na ty kteri nejdou se stadem a maji vlastni nazory na svet. Jak piseme na nasem Facebooku - od narocnych pro narocne, to je nase motto
S takovym pristupem tezko kdy budeme mit 500 tisic navstev mesicne. Na druhou stranu, dnes je na magazinu ke 100 tisicum a myslim, ze potencial zdaleka nebyl vycerpan.
Ceka nas jeste spousta prace, ale za temi 4,5 mesici, po ktere se o neco snazime, se mi zatim neohlizi spatne...
Skanz3n
Skanz3n